Tokat'ta yaşayan Hülya Sungur, ehliyet için başvurduğu sınavda iki kez dosya yakmasına rağmen 12. denemesinde direksiyon sınavını kazanarak ehliyet hayaline kavuştu.
Tokat'ta ev hanımı olan 55 yaşındaki Hülya Sungur, azmiyle örnek bir başarıya imza attı. Ehliyet almak için bir sürücü kursuna kayıt yaptıran Sungur, 11 direksiyon sınavında başarısız olarak iki kez dosya yaktı. Pes etmeyen Sungur, yeni dosya açtırıp 12'nci denemesinde sınavı hatasız şekilde geçerek ehliyet almaya hak kazandı. Sungur'un azmi ve kararlılığı, aynı yoldan geçen birçok adaya ilham kaynağı oldu.
"Pes etmedim"
Sınav sürecinde birçok zorlukla karşılaştığını ancak hiçbir zaman umudunu yitirmediğini belirten Hülya Sungur, "Üçüncü dosyamda 12'nci seferde ehliyeti aldım. Pes etmedim, devam ettim. Eşim çok destek oldu. Her kalmamda pes etmek yok dedi. Kaldığımda eve çok ağlayarak gittim. Sonunda başardım. Hocam da hep destek oldu. Hocam da pes etmek yok dedi. Beraber başardık" dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)