Balıkesir

7’den 70’e Yazarca Sohbetler

Kepsut belediyesinden gençlerin geleceğine destek işte detaylar..

7’den 70’e Yazarca Sohbetler

Balıkesir’e bağlı Kepsut Belediyesi yazarlığı merak eden gençleri Eğitmen Yazar Gürkan Kap ile buluşturdu. Gençlerin yazma ve yazarlık merakına “7’den 70’e Yazarca Sohbetler” etkinliğiyle katkıda bulundu.

Kepsut Belediyesi çocuklar ve gençler için faaliyetlerini zenginleştiriyor. Kepsut Belediyesi, Kepsut Eren Bülbül Gençlik Merkezindeki faaliyetlerinde gençlerin eğitim ve sportif ihtiyaçlarına öncelik veriyor. Gençlik Merkezi ile ilçe gençlerine çeşitli imkânlar sunan Kepsut Belediyesi, ilçeden çıkabilecek yazar adaylarını güçlendirmek ve gençlerin kültürel yönelimlerini desteklemek için Çocuk Eğitim Akademisi ile işbirliği yaparak Eğitmen Yazar Gürkan Kap’ı ağırladı. Gençlerin yazarlık mesleğini tanımalarını sağlamak ve onların yazma eğilimini desteklemek üzerine yapılan etkinlikte bilgiler alan katılımcılar merak ettikleri sorulara cevap buldular.

Kap: “Eren Bülbül Gençlik Merkezi Kepsut’a değer katan bir merkez”
Ağırlıklı olarak Anadolu illerinde ve kırsal bölgelerde gönüllü çalışmalar da yürüten Eğitmen Yazar Gürkan Kap, kültürel çalışmalara olan desteği için Kepsut Belediyesine teşekkür etti. Ayrıca kurulan merkez ile ilgili düşüncelerini paylaşan yazar Kap “Çocuk Eğitim Akademisi sosyal girişim misyonu ile dezavantajlı bölgelere yönelik çalışmalar yürütüyor. Kırsal bölgelerdeki çalışmalarda gençler için neler yapılabileceğini gözlemliyorum. Kepsut Belediyesi gibi çocukların kültürel gelişimini önemseyen belediyeler ve millî eğitim müdürlükleri ile faaliyetler yaparak alternatif sosyal etkinlikler oluşturuyoruz. Kepsut Eren Bülbül Gençlik Merkezinin, Türkiye genelinde örnek alınması gereken, çocuklar ve gençler için güven teşkil eden bir sosyal merkez olduğunu düşünüyorum. Eren Bülbül Gençlik Merkezi, Kepsut ilçesine değer katan bir merkez. Üstelik sadece bugüne değil gençlere dokunarak geleceğe de değer katan bir merkez. Dilerim bu tarz gençlik merkezlerimiz daha da yaygınlaşır” dedi.

iha 7’den 70’e Yazarca Sohbetler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

13. Antalya Kitap Fuarı: 1 Milyon Kitapseverle Muazzam Bir Kültür Şöleni
Yaşam

13. Antalya Kitap Fuarı: 1 Milyon Kitapseverle Muazzam Bir Kültür Şöleni

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Antalya Kitap Fuarı, 1 milyon 11 bin 176 kitapseveri ağırladı.

Sakaryalı yazarlar şehrinin gençleriyle buluştu
Etkinlik

Sakaryalı yazarlar şehrinin gençleriyle buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlik programı çerçevesinde Sakaryalı yazarlar Dr. Serhat Demirel ve Kadir Korkut, 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi ile Necmettin Erbakan Fen Lisesi’nde öğrencilerle buluşarak edebiyatı konuştu.

Burdur Belediyesinden 11. kitap fuarı
Etkinlik

Burdur Belediyesinden 11. kitap fuarı

Burdur Belediyesi 11.sini düzenlediği kitap fuarına ülkemizdeki yazarların yanı sıra Burdurlu yazarlar da katıldı

Bucak'ta kitap şenliği
Etkinlik

Bucak'ta kitap şenliği

Bucak Belediyesi ve Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği (Yazşader) Burdur İl temsilciliği işbirliği ile 2-3-4 Haziran 2023 tarihlerinde Kitap Şenliği (Butik Kitap Fuarı) düzenleniyor.

Burdur’un Köşe Yazarları Başkan Ercengiz’den Sonra Milletvekili Göker’le de Bir Araya Geldiler
Bölgesel

Burdur’un Köşe Yazarları Başkan Ercengiz’den Sonra Milletvekili Göker’le de Bir Araya Geldiler

Dün sabah Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile Belediyeye ait İstasyon Park Restaruran da bir araya gelen ve birlikte kahvaltı yapan Köşe yazarları, bugün de CHP Burdur Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Dr. Mehmet Göker’le Destina da bir araya geldiler ve birlikte öğle yemeği yiyip Burdur’un problemleri ve çözüm yolları konusunda görüş alış verişinde bulundular.

Bucak'taki feci kazada yeni detaylar belli oldu
Bölgesel

Bucak'taki feci kazada yeni detaylar belli oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen 2 çocuğun ağır yaralandığı feci trafik kazasında yeni detaylar belli oldu.