Bursa / Yıldırım

71 mahalle ilaçlama seferberliği başlattı

Yıldırım’da ilaçlama çalışmaları devam ediyor Haber devamı..

71 mahalle ilaçlama seferberliği başlattı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri çerçevesinde haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte sinek ve sivrisineklerin artmaması için ekiplerimiz 71 mahallemizin tamamında ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” dedi.
Yıldırım Belediyesi, yaz döneminde haşere ve kemirgen oluşumuna karşı ilçedeki 71 mahallede ilaçlama seferberliği başlattı. Ekipler, özellikle vatandaşın yoğun olduğu pazaryerleri, dere yatakları ve sulak alanların ilaçlanmasına özen gösterirken ayrıca çöp bırakma noktalarındaki ilaçlama ve dezenfekte işlemiyle mikrobik ortamların oluşmasının önüne geçiyor.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizin her bir noktasında dezenfekte çalışmalarımızı hızlandırdık. Yaz hazırlıklarımızı yeşil alanlardan parklara, orta refüjlerden haşere ile mücadeleye kadar oldukça çerçeveli bir çalışma ile sürdürüyoruz. İlaçlama çalışmalarımız periyodik olarak aralıksız sürecek. Hemşehrilerimizin yaz dönemini en huzurlu şekilde karşılamaları için çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin yaz mevsiminde olumsuzluklarla karşılaşmaması için mahalle ilaçlamalarımız aralıksız devam edecek " dedi.

71 mahalle ilaçlama seferberliği başlattı 71 mahalle ilaçlama seferberliği başlattı 71 mahalle ilaçlama seferberliği başlattı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da Sinekle Mücadele Başladı! Larva İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor
Bölgesel

Burdur'da Sinekle Mücadele Başladı! Larva İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Burdur'da larva ilaçlama çalışmaları kapsamında sulak alanlar, çöp konteynerleri ve kanallar ilaçlanıyor. Burdur Belediyesi, sivrisinek ve karasineklerin üreme alanlarında larva mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli Belediyesi ilaçlamaya hız kesmeden  devam ediyor
Bölgesel

Nazilli Belediyesi ilaçlamaya hız kesmeden devam ediyor

Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama servisi ekipleri, ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Her şey güzel bir Yeşilova için! Ot ilaçlama çalışmaları sürüyor
Yerel Yönetim

Her şey güzel bir Yeşilova için! Ot ilaçlama çalışmaları sürüyor

Yeşilova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçede ot ilaçlama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Detaylar haberimizde...

Söğüt'te Temiz ve Sağlıklı Bir Ortam İçin İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor!
Spor

Söğüt'te Temiz ve Sağlıklı Bir Ortam İçin İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde çöp konteynerlerinde ve caddelerde ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Kocasinan'da Yaz Sezonuna Hazırlık: Yoğun İlaçlama Çalışmaları Başladı!
Bölgesel

Kocasinan'da Yaz Sezonuna Hazırlık: Yoğun İlaçlama Çalışmaları Başladı!

Kış döneminde başarılı bir ilaçlama çalışması yapan Kocasinan Belediyesi, yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz;  ciddi bir mücadele veriyoruz
Bölgesel

Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz; ciddi bir mücadele veriyoruz

Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, kahverengi kokarca zararlısına yönelik il genelinde ciddi bir mücadele yürüttüklerini söyledi.