A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya ile oynayacağı gruptaki ikinci maçının hazırlıklarını tamamladı.

A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2. Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, Elazığ ev sahipliğinde Litvanya ile oynayacağı gruptaki ikinci maçının hazırlıklarını Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yaptığı son antrenmanla tamamladı.
A Milli Kadın Futbol Takımı, Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası yönetiminde maça ev sahipliği yapacak Elazığ Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen çalışma, ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden idman, çift kaleli taktik oyun ile son buldu. Antrenmanın öncesinde, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve Elazığlı İlayda Civelek maç öncesinde basın açıklamasında bulunarak maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.
Kadın futbolunun yaygınlaşmasını ve bilinirliliğinin artmasını çok istediklerini ve arzu ettiklerini belirten Necla Güngör Kıragası, “Çok yetenekli bir oyuncu grubumuz ve kız çocuklarımız var. O kız çocuklarını futbol topuyla tanıştırmak ve milli takıma kadar yükseltmek istiyoruz. Son 3 senedir futbol federasyonu kadın futboluna yapmış olduğu yatırımlarla beraber bugün Elazığ’da sizlerle buluşabildik. Kadın futbolu gün geçtikçe artık kendi gelişimini sağladığı insanların dikkatini çektiği bir spor branşı olmaya da başladı. Kadının olduğu her yerde başarı var. Voleybol milli takımımızla gurur duyuyoruz. İnanılmaz başarı elde ettiler. Yarınki maçta ise taraftarımızı hücum yapan, hücum varyasyonlarını olabildiğinde gösteren, dinamik, hiç pes etmeyen 90 dakika boyunca saha dışında da saha içinde de mücadele etmeyi çok seven kadın sporcuları göreceksiniz. Kızlarımın mücadelesini 90 dakika Türk kadınına yakışır olan, biraz daha hücuma ağırlıklı oyun göreceğinizi umut ediyoruz” dedi.
Bu ülkenin sporcu kadınları gerçekten çok iyi işler başardığını aktaran Elazığlı İlayda Civelek, “Olimpiyatlara da katılım sağlayan voleybol takımımıza, buradan takımım adına selamlar ve başarılar diliyorum. Bizler de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın ve bunu başaracağımızı da ümit ediyorum” diye konuştu. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.