Burdur’un önde gelen ailelerinden Acar ve Çizmeci aileleri, kıymetli evlatları dünya evine girdi.
Önceki dönem Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar ve Emine Acar’ın oğlu Ayberk, Hasan ve Selda Çizmeci’nin kızı Gökçe ile bir ömür mutluluğa 'evet' dediler. Düğün töreni, seçkin davetlilerin katılımıyla adeta bir birlik ve beraberlik şölenine dönüştü.
Düğüne akademik camiadan isimler, iş dünyasından temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikâhı büyük bir coşkuyla kıyılırken, aileler ve yakın dostları bu özel anı alkışlarla kutladı.
Çiftin ilk dansı davetlilerden büyük beğeni toplarken, gece boyunca eğlence doruğa çıktı. Ayberk ve Gökçe çifti, düğün sonunda davetlilere teşekkür ederek hayatlarının en özel gününde yanlarında olan herkese minnetlerini dile getirdi. Çift, evlilik yolculuklarına alkışlar eşliğinde adım attı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)