Burdur

Acılı babadan şok eden iddialar

Salda Gölü'nde akıntıya kapılarak boğulan İlayda Nur Kılıç'ın babası, gölde önlem alınmadığını iddia etti. Detaylar haberimizde...

Acılı babadan şok eden iddialar

Ailesi ile birlikte geldiği Salda Gölü’nde akıntıya kapılarak boğulan İlayda Nur Kılıç’ın babası gölde önlem alınmadığını ileri sürdü.

1 Temmuz’da ailesi ile birlikte Denizli’nin Çivril ilçesinden Salda Gölü’ne gelen ve kardeşiyle girdiği Salda Gölü’nde akıntıya kapılarak gözden kaybolan İlayda Nur Kılıç (13) Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekiplerinin göl içinde yaklaşık 45 dakika süren arama faaliyetleri sonunda sahilden 35-40 metre açıkta 12 metre derinlikte bulundu. Ekipler tarafından sahile çıkarılarak Yeşilova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İlayda Nur Kılıç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kılıç’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Baba Erol Kılıç: “Hiçbir önlem alınmamıştı”

Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu önünde kızının cenazesini almayı bekleyen acılı baba Erol Kılıç, gölde hiçbir önlemin alınmadığını ve göle girdikleri yerin yasaklı olduğunu kimsenin onlara bildirmediğini ileri sürdü. Göle yasaklı bölgeden değil halk plajından girdiklerini iddia eden baba Kılıç, "Bize kimse yasak olduğunu söylemedi; 'oraya çocuk götürmeyin, çocuklarınızı oraya sokmayın, perişan olursunuz.' Burdur’da bir tane dalgıç yok mu? Antalya’dan geldi dalgıçlar. Geç kalındı. 10 metre ilerdeydi yavrum. 10 metre ilerden kimse çıkaramadı çocuğumu. Kimse yoktu. Günübirlik gitmiştik bayram tatili için. Bilsek gider miyiz? Yasak olsa gider miyiz? Benim 10 yaşında, 8 yaşında çocuklarım da vardı, herkesin çocuğu vardı" diyerek tepki gösterdi.

İlayda Nur Kılıç’ın cenazesi baba Erol Kılıç tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Denizli’nin Çivril ilçesine götürüldü.

Acılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialarAcılı babadan şok eden iddialar

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    KIZDIM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kızıl Geyik, tarlada beslenirken görüntülendi! Salda Gölü kenarına bırakılmıştı
Bölgesel

Kızıl Geyik, tarlada beslenirken görüntülendi! Salda Gölü kenarına bırakılmıştı

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü tarafından Salda Gölü yakınlarına bırakılan 12 kızıl geyikten bir tanesi köylüler tarafından yonca ve pancar tarlasında beslenirken görüntülendi.

Özgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü Sözü
Bölgesel

Özgür Özel Burdur'da! Tanıtım Toplantısı ve Salda Gölü Sözü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da düzenlenen proje ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda Burdur'da yapılacak projeler tanıtıldı ve Burdur Gölü ve Salda Gölü ile ilgili konuşmalar yaptı.

Salda Gölü'ne Kuşbakışı Bakmak Artık Mümkün!
Bölgesel

Salda Gölü'ne Kuşbakışı Bakmak Artık Mümkün!

Dünyaca ünlü Salda Gölü'nde bu yazdan itibaren sıcak hava balonu turları başlıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda Salda Gölü manzarası sıcak hava balonlarıyla izlenebilecek.

Kuraklık Göller Yöresini Vuruyor! Burdur'un Gölleri Susuz Kalıyor
Bölgesel

Kuraklık Göller Yöresini Vuruyor! Burdur'un Gölleri Susuz Kalıyor

Burdur Gölü, son 30 yılda kapasitesinin %30'unu kaybetmiş durumda. Bu durum, gölün seviyesinin önemli ölçüde düşmesine ve birçok olumsuz sonuca yol açıyor. Detaylar, video ve fotoğraflar haberimizde...

Burdur Valiliğinden Salda Gölü iddialarına yanıt
Bölgesel

Burdur Valiliğinden Salda Gölü iddialarına yanıt

Burdur Valiliği, Salda Gölü çevresinde yeni yol açıldığına dair çıkan iddiaları yalanlayarak, mevcut yolun iyileştirildiğini ve paylaşımlı bisiklet yolu olarak halkın kullanımına sunulduğunu belirtti. Detaylar haberimizde

Burdur Salda Gölü için önemli girişim
Bölgesel

Burdur Salda Gölü için önemli girişim

Burdur Valisi Türker Öksüz, Türkiye'nin ve dünyanın önemli doğal miraslarından biri olan Salda Gölü'nün tanıtımına yönelik Filli Boya ile iş birliği başlattı. Salda Gölü'nün eşsiz turkuaz rengi, Filli Boya'nın renk paletine 'Salda Gölü Turkuazı' olarak eklenerek turizme katkıda bulunması hedefleniyor.