Antalya

Açılış maçında duygulandıran görüntü

Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği Avrupa Plaj Hentbolu finallerine, depremde hayatını kaybeden milli hentbolcu Cemal Kütahya'nın forması ile çıkan Danimarka temsilcisi kaptanı Andersen Martin Vilstrup, hentbol camiasına başsağlığı diledi.

Açılış maçında duygulandıran görüntü

Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği Avrupa Plaj Hentbolu finallerine, depremde hayatını kaybeden milli hentbolcu Cemal Kütahya'nın forması ile çıkan Danimarka temsilcisi HEI Beach Handball'ın kaptanı Andersen Martin Vilstrup, hentbol camiasına başsağlığı diledi. Şampiyonanın son gününde HEI Beach Handball sporcularına teşekkür etmek için alana gelen Cemal Kütahya’nın kız kardeşi Gözde Kütahya, takım kaptanın Andersen Martin Vilstrup’a ağabeyinin formasını hediye etti.

Konyaaltı Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Plaj Hentbolu finalleri renkli görüntüler ile sona ererken, bir yanda da duygu dolu anlara sahne oldu. Finallerin açılış maçına Hatay’da yaşanan depremde hayatını kaybeden milli hentbolcu Cemal Kütahya’nın aile fotoğrafının üzerinde olduğu forma ile çıkan Danimarka temsilcisi HEI Beach Handball takımı, büyük takdir topladı. Şampiyonanın son gününde HEI Beach Handball sporcularına teşekkür etmek için alana gelen Cemal Kütahya’nın kız kardeşi Gözde Kütahya, takım kaptanı Andersen Martin Vilstrup’a ağabeyinin formasını hediye etti. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü de Danimarkalı sporcuların bu jestine kayıtsız kalmayarak, sporculara birer hediye takdim etti. Danimarkalı sporcuların çok ince bir düşünce örneği sergilediğini belirten Gözde Kütahya, “Ağabeyimin böyle her yerde anılması inanın beni çok duygulandırıyor. İyi ki öyle bir ağabeyim vardı. Türk hentbolunun Türk milletinin başı sağ olsun” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in katılımıyla düzenlenen ödül töreniyle son bulan Avrupa Plaj Hentbolu finallerinde şampiyon olan ve dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. Ödül töreni öncesinde merhum Cemal Kütahya’yı anan Danimarkalı sporcular, sahaya çağırıldı. Tribünler, sporcuları ayakta alkışladı. Milli sporcu Cemal Kütahya’nın düzgün karakterinin yanı sıra harika bir sporcu olduğunu kaydeden Martin Vilstrup, şöyle konuştu:

“Cemal Kütahya ile birkaç kez tanışma ve vakit geçirme fırsatım oldu. Her şeyden önce çok karakterli, çok düzgün bir insandı. Aynı zamanda çok iyi bir sporcuydu. Ona olan saygımızı manevi olarak nasıl gösterebiliriz diye düşündük. Bunun üzerine ailesi ile olan fotoğraflı formayla maça çıktık. Ailesinin ve hentbol camiasının bu değerli kaybı için çok üzgünüz. Tekrar başsağlığı diliyoruz. Bunun için çok üzgünüz. Hem Türkiye, hem ailesi hem de plaj hentbolu adına böyle bir şey yaptık.”

 

Açılış maçında duygulandıran görüntü

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Konyaaltında büyük şampiyona başladı
Spor

Konyaaltında büyük şampiyona başladı

Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri başladı. Şampiyonada 11 farklı ülkeden 14 kadın 14 erkek hentbol takımı mücadele ediyor.

Avrupa Plaj Hentbolu finalleri Konyaaltı’nda
Bölgesel

Avrupa Plaj Hentbolu finalleri Konyaaltı’nda

Konyaaltı Belediyesi, plaj hentbolunda kulüpler için en önemli organizasyonlardan biri olan Avrupa Plaj Hentbolu finallerine ev sahipliği yapacak.

Başkan Kotan, İlk Nikahını Kıydı
Yaşam

Başkan Kotan, İlk Nikahını Kıydı

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan göreve gelmesinin ardından ilk nikâhını CHP Konyaaltı Gençlik Kolları İlçe Başkanı İsmail Koçak ve Aslıhan Karadağ çiftine kıydı.

Konyaaltı'nda Gönüllülerden resim sergisi
Yaşam

Konyaaltı'nda Gönüllülerden resim sergisi

Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.

Hayatpark'ta 23 Nisan Coşkusu
Etkinlik

Hayatpark'ta 23 Nisan Coşkusu

Konyaaltı Belediyesi’nin HayatPark’ta gerçekleştirdiği “23 Nisan Çocuk Şenliği” kortej yürüyüşüyle başladı. Korteje katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.

Bugün Konyaaltı'nı Çocuklar Yönetti
Etkinlik

Bugün Konyaaltı'nı Çocuklar Yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Konyaaltı Belediyesi’nde çocuk meclisi toplandı.