Adana

Adana'da Aile Faciası Mangala Çağırdı Kurşun Yağdırdı 1 ölü 5 Ağır yaralı

Adana'da Mangala Çağırdı Belindeki silahı çıkaran Burak Yalçınkaya önce ağabeyi ve yengesine ardından annesi ile iki küçük yeğenine de kurşun yağdırdı.

Adana'da Aile Faciası  Mangala Çağırdı Kurşun Yağdırdı 1 ölü 5 Ağır yaralı

Uyuşturucu bağımlısı olan genç; ağabeyi, yengesi ve yeğenlerini annesiyle yaşadığı eve mangala çağırdı. Ağabeyini öldürdü, annesi, yengesi ve iki küçük yeğenini ağır yaralayıp kendisini  vurdu.

Adana'da uyuşturucu bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 29 yaşındaki Burak Yalçınkaya, aile fertleriyle bahçede bir araya gelip, yemek için mangal yaktı. Bir süre sonra mangala çağırdığı ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya ve yengesi Esra Yalçınkaya ile tartışmaya başladı.

Belindeki silahı çıkaran Burak Yalçınkaya önce ağabeyi ve yengesine ardından annesi ile iki küçük yeğenine de kurşun yağdırdı. Ağabeyi öldü, yengesi ile annesi Hacer Yalçınkaya, yeğenleri 9 yaşındaki Elif ve 6 yaşındaki Yağmur ağır yaralandı.

Aile fertleri kanlar içinde yerde kalırken, Burak Yalçınkaya da bu kez silahı kendi başına dayayıp tetiğe dokundu. Ardı ardına gelen silah sesleri üzerine mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla kent genelindeki farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Burak Yalçınkaya, annesi ve yeğenlerinin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, yenge Esra Yalçınkaya'nın hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı.


Yeğenlerini bile acımadan kurşunlayan Burak Yalçınkaya yoğun bakımda.   Akşam tarafından sağlanmıştır

Adana’da dün tartıştığı ağabeyini öldürüp, 4 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan şahsın vurduğu 6 yaşındaki yeğeni de hayatını kaybetti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Adana'da Tuğba'yı vahşice öldüren kocaya 'İndirimsiz ağırlaştırılmış müebbet'
Yaşam

Adana'da Tuğba'yı vahşice öldüren kocaya 'İndirimsiz ağırlaştırılmış müebbet'

Adana’da Tuğba Dursun'u bıçaklayarak öldürülen kocası Burhan Dursun’un yargılandığı davada Dursun hakkında indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Devamı haberimizde..

Ceyhan'da kız kardeşinin nişanlısını öldüren ağabey ve baba tutuklandı
Yaşam

Ceyhan'da kız kardeşinin nişanlısını öldüren ağabey ve baba tutuklandı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde kız kardeşinin nişanlısını öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen ağabey ve ona yardım ettiği iddia edilen baba tutuklandı. Devamı haberimizde...

Adana'da cinayet şüphelisi tutuklandı
3. Sayfa

Adana'da cinayet şüphelisi tutuklandı

Cinayete karıştığı öne sürülen şüpheli tutukladı

Adana'da Ailesini katledip intihar eden şahsın cenazesini alan olmadı
3. Sayfa

Adana'da Ailesini katledip intihar eden şahsın cenazesini alan olmadı

Adana’da yemeğe çağırdığı ağabeyini ve 6 yaşındaki yeğenini öldürüp, annesi, yengesi ve bir yeğenini de yaraladıktan sonra intihar eden şahsın cenazesini alan olmadı. Devamı haberimizde..

Adana'da evinin zili çalınca balkona çıkan şahıs,  başından vurularak öldürüldü
3. Sayfa

Adana'da evinin zili çalınca balkona çıkan şahıs, başından vurularak öldürüldü

Adana’da evinin zili çalınınca balkona çıkan kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurularak hayatını kaybetti. Devamı haberimizde..

 Adana Yüreğir'de  ailesini katledip intihar girişiminde bulunan şahıs tedavi gördüğü hastanede öldü
3. Sayfa

Adana Yüreğir'de ailesini katledip intihar girişiminde bulunan şahıs tedavi gördüğü hastanede öldü

Adana’da tartıştığı ağabeyini ve 6 yaşındaki yeğenini öldürüp, 4 kişiyi yaralandıktan sonra intihar girişiminde bulunan şahıs tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Devamı haberimizde...