Adana’da temizlik kamyonuna arkadan çarpan otomobilde bulunan 1 kadın hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.30 sıralarında Sarıçam ilçesi Kozan Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Haşim Topak’ın kullandığı 01 AIC 970 plakalı otomobil, aynı istikamette duran 06 JOK 72 plakalı yol temizleme aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne Emine Topak, aracın ön camından dışarı fırladı. Kazada, Emine Topak’ın çocukları sürücü Haşim Topak ile arka koltuktaki Suna ve Nazlı Dudu Topak yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde; Emine Topak’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar ise ilk müdahalelerinin ardından Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yol, aracın çekilmesiyle yeniden açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu arada otomobilin kamyona arkadan çarptığı anların güvenlik kamerası da ortaya çıktı. Görüntü de otomobilin kamyona çarpmasıyla birlikte aracın yerinden oynadığı ve ortalığı toz bulutunun kapladığı görülüyor. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)