ADANA (İHA) - Adana’da polise ekipleri son bir haftada 417 aranan şahsı yakaladı. Ekipler, çalışmalar çerçevesinde 129 ruhsatsız tabanca, 38 ruhsatsız tüfek, 5 kurusıkı tabanca ele geçirdi.
Adana Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 25-31 Mart tarihleri arasında uygulamalarına devam etti. Yapılan çalışmalar çerçevesinde 417 aranan şahıs yakalanırken 104 kişi tutuklandı.
Bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda ekipler, ruhsatsız 129 tabanca, 38 tüfek ve 5 kurusıkı tabanca olmak üzere 172 silah ele geçirilirken, 3 bin 58 fişek, 3 çalıntı araç, 21 çalıntı motosiklet ele geçirirken 81 şahsa ise 79 bin TL idari para cezası uyguladı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)