Adana

Adana'da şahıs eşini ve 8 çocuğunu terk edip kayıplara karıştı

Adana’da evini ve arsasını satan bir adam, eşini ve 1’i engelli 8 çocuğunu 2 sene önce terk ederek kayıplara karıştı. Devamı haberimizde...

Adana'da şahıs eşini ve 8 çocuğunu terk edip kayıplara karıştı

Adana’da evini ve arsasını satan bir adam, eşini ve 1’i engelli 8 çocuğunu 2 sene önce terk ederek kayıplara karıştı. 2 yıldır ilk kez geçen ay ailesine ulaşan adam, eşinden boşanmak istediğini söyledi.
Tarım işçisi Ayşe (44) ve Yahya (49) Kaya çifti, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi’nde 1’i görme engelli 8 çocuklarıyla birlikte yaşarken, 2 sene önce Yahya Kaya ev ve arsalarını sattı. Daha sonra Yahya Kaya, eşini ve çocuklarını yine aynı mahallede bulunan eşine ait arsanın içerisinde bulunan, elektriği dahi olmayan depoya bırakıp ortadan kayboldu.



200 bin lira borç bıraktı


İddiaya göre, Yahya Kaya ortadan kaybolurken eşine de 200 bin lira borç bıraktı ve genç kadın çalışarak borcun yarısını ödedi. Çevredekilerin yardımıyla geçimini sürdüren kadın bir şoku da geçen ay yaşadı.



Boşanmak istiyor


Yahya Kaya 2 yılın ardından ilk kez, evli olan kızı Zehra’yı arayarak, ‘annenden boşanmak istiyorum, çok acil işlemleri başlatsın’ deyip telefonu kapattı ve tekrardan Yahya Kaya’ya ulaşılamadı. Ayşe Kaya, şimdi bir an önce eşinden boşanmak ve kendisine bıraktığı borcun ödenmesini istiyor.



Çocuklar okula gitmek istiyor


Çiftin çocukları da oturdukları yerde adres beyanı bildiremedikleri için okula gidemiyor. Anne, çocuklarını da okula gönderebilmek için adres beyanı bildirebileceği bir evde oturmak istiyor.



"Babam bizleri bırakıp gitti"


Çiftin çocuklarından 14 yaşındaki Cevriye Kaya, "Babam bizleri bırakıp gitti ve 2 senedir biz burada kalıyoruz. Arsamız vardı sattı, evimizi sattı. Ben ve kardeşlerim okula gitmek istiyoruz. Babamız ne yaptı hiç bilmiyoruz. 200 bin lira borç bıraktı babamız bize ama annem yarısını çalışarak ödedi" ifadelerini kullandı.



"Boşanmak istiyorum"


Eşi giderken kendisine hiçbir şey söylemediğini anlatan Ayşe Kaya, "Bana çok hainlik yaptı. 200 bin lira borç bıraktı kaçıp gitti. Bu depo benim. Mahkemeye verip boşanmak istiyorum ama avukata verebilecek para dahi yok. Boşanmak istiyorum" dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Eşi tarafından terkedilen kadın çocuklarıyla zor şartlarda yaşıyor
Yaşam

Eşi tarafından terkedilen kadın çocuklarıyla zor şartlarda yaşıyor

Elazığ’da evlerinin bir kısmı yangında zarar gören ve aynı zamanda depremde hasar aldığı için içeri girmekten korkan Songül Erdemci, 2’si kumasından olan 6 çocukla, tarlaya kendi imkanlarıyla kurdukları barakada yaşam mücadelesi veriyor. Eşinin birkaç ayda bir uğrayıp çocukları gördüğünü belirten acılı anne, tüm zorluklara rağmen hayata tutunmaya çalışıyor.

Bucak'ta tır devrildi! Tır sürücüsü yaralandı
Bölgesel

Bucak'ta tır devrildi! Tır sürücüsü yaralandı

Burdur Antalya karayolu üzerinde seyir halindeki tır devrildi. Tır sürücüsü kaza sonrasında yaralandı. Detaylar haberimizde...

Burdur Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi! Yol trafiğe kapatıldı
Bölgesel

Burdur Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi! Yol trafiğe kapatıldı

Burdur'dan Antalya'ya seyir halinde olan LPG yüklü tanker şarampole devrildi. Kazada tanker sürücüsü yaralandı ve delinen tankerden gaz sızıntısı oluştu. Yol çift taraflı trafiğe kapatıldı.

Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı
Bölgesel

Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı

Burdur’dan Antalya istikametine seyir halinde olan LPG yüklü tanker, yolun 17’nci kilometresinde şarampole devrildi. Devrilen tanker delinince LPG sızıntısı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı. Kazada tanker sürücüsü yaralandı.

CHP'li  Başkan Burcu Köksal, belediyede "böcek" olduğunu iddia etmişti: Afyon Valisi'nden açıklama
Bölgesel

CHP'li Başkan Burcu Köksal, belediyede "böcek" olduğunu iddia etmişti: Afyon Valisi'nden açıklama

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediyesi binasına gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına ilişkin "2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir teslim edilen görsel ses kaydı ya da buna bir benzer bir somut hiçbir şeyin olmadığını öğreniyoruz." ifadesini kullandı

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı
Bölgesel

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı

Antalya Burdur Karayolu Ağlasun yol kavşağında kaza Yol trafiğe kapalı