ADANA (İHA) - Adana’da öğretim görevlisi uzak pozlama tekniği ile oluşturulan fotoğraf sergisi açtı.
Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Dr.Öğr.Gör Can Kızgındemir Uzak pozlama tekniği ile oluşturulan ilk kişisel fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.
Adana Ressamlar Derneği Kaman Sanat Galerisinde açılan sergide 20 fotoğraf yer alırken 4 Nisan tarihine kadar ziyarete açık kalacak.
Serginin sadece kendi çabalarının ürününün olmadığını belirten an Kızgındemir,” Bugün burada olmamın ve bu eserleri sizinle paylaşmamın en büyük nedeni, desteklerinizi ve teşviklerinizi arkamda hissetmemdir. Sizlerin cesareti ve inancı, beni bu noktaya getirdi ve bu sergiyi gerçekleştirmeme imkan sağladı. Bu özel günde, burada beni yalnız bırakmayarak destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Aileme, dostlarıma, meslektaşlarıma ve bu serginin gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese minnettarım" dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)