Adana’da sabah saatlerinde geri dönüşüm tesisinde başlayıp 18 iş yerine daha sıçrayan yangın, 7 saat sonra kontrol altına alındı.
Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi’ndeki bir geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle saat 06.00’da yangın çıktı. Alevler, kısa sürede yandaki kozmetik fabrikasına da yayıldı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangına karadan ve havadan müdahale sürerken, yangın bir türlü kontrol altına alınamadı. Yangın yapılan tüm müdahalelere rağmen 18 iş yerine sıçradı. İş yerinin önündeki birçok araç da yangında zarar görüp demir yığınına döndü. Helikopterler kanaldan aldığı suyla, itfaiye ekipleri de karadan müdahaleyle yangını 7 saat sonra kontrol altına aldı. 18 iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Ekiplerin soğutma çalışması devam ediyor.
İHA
Antalya'da seyir halindeki araçtan atılan söndürülmemiş sigara, yol kenarındaki ot ve çalılıkların yanmasına neden oldu.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, yürekleri ağızlara getirdi.
Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı kırsal mahalledeki evde çıkan yangında Mehmet Tor hayatını kaybetti.
Burdur'da işçilerin kaldığı evde yanar vaziyette bırakılan sobadan kaynaklanan yangın, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Burdur'da çıkan araç yangını sonrasında ekipler seferber oldu.
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Evciler köyünde tarlada başlayan yangın, ormanlık alana sıçradı
Yorumlar (0)