Adana'nın Kozan ilçesinde 4'ü çeşitli suçlardan hapis cezasıyla aranan 7 şahıs yakalanıp cezaevine gönderildi.
Alınan bilgiye göre, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlulara yönelik son bir hafta içerisinde çok sayıda denetim gerçekleştirdi. Güven uygulamaları çerçevesinde 43 noktada 297 polisle yapılan şok denetimlerde uyuşturucu madde ticareti yapan 3, dolandırıcılık, hırsızlık gibi suçlardan 1 yıl 8 ay ile 16 yıl arasında hapis cezası bulunan 4 şahıs yakalandı. Yakalanan 7 şahıs emniyet ve adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
Uygulamalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca 11 araca işlem yapan polis, 122 motosiklet sürücüsüne ise idari para cezası kesti, 24 araç ve 8 motosikleti de trafikten men etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)