Adana’da bir grup esnaf İsrail ürünlerini boykot ederek 2 bin ev yapımı hamburger dağıttı.
Kentte kebapçılık ve un mamulleri satan esnaflar, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto etmek için merkez Seyhan ilçesine bağlı Bülent Angın Bulvarı üzerindeki Gençlik Meydanı’nda toplandı. Önce Kuran-ı Kerim tilaveti okuyan grup daha sonra el yapımı 2 bin hamburgeri vatandaşlara dağıttı.
İzdiham oldu
Hamburger sırasında izdiham yaşanırken vatandaşlar protestoyu olumlu karşıladı.
Esnaf Can Delibalta, “Protesto böyle olmalı. Gidip cam, kapı kırarak iş yerlerine zarar vererek protesto yapılmaz. Bizler önce İsrail’e destek veren ürünleri işletmelerimizden kaldırdık. Bugün de 2 bin ev yapımı hamburgeri vatandaşlara dağıttık. Bütün esnafların bu boykota katılmaya davet ediyoruz” dedi.
Vatandaşlardan Murat Oğuz, "Herkesin bu şekilde boykot yapması lazım. İş yerlerine zarar vererek yapılan boykotlara bizlerde karşıyız. Bu davranışı çok beğendik" ifadelerini kullandı. İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)