Adıyaman

Adıyaman'da köpek, sahibi tarafından 13 yerinden bıçaklandı

Sahibi tarafından 13 yerinden bıçaklanan köpeğe 150 dikiş atıldı

Adıyaman'da köpek, sahibi tarafından 13 yerinden bıçaklandı

Adıyaman’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahsın köpeğini bıçaklama anı güvenlik kameralarına yansıdı. 13 yerinden bıçaklanan köpeğe 150 dikiş atıldı.
Edinilen bilgilere göre, Vartana Geçici Prefabrik Evlerde kalan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen M.Ü., gece geç saatlerde evinin önünde bulunan köpeğinin yanına gelerek elindeki bıçak ile köpeği bıçaklamaya başladı. M.Ü.’nün köpeğini bıçaklama anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. 13 yerinden bıçaklanan ve ölmek üzere olan köpeği fark eden vatandaşlar, durumu jandarma ekipleri ile Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürlüğüne bildirdi.

Köpeğe 150 dikiş atıldı
Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekiplerince M.Ü. gözaltına alınırken yaralı köpek ise Veteriner Müdürlüğüne bağlı ambulansla Veteriner Müdürlüğüne götürülerek tedavi altına alındı. Bıçak darbeleri sonucunda ciddi yaralanmaları bulunan köpeğe 150 adet dikiş atıldı. Veteriner Müdürü Veteriner Hekim Yusuf Işık tarafından tedavisi yapılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Şahıs ise gözaltına alındı.

"Taburcu etmeden önce sahiplendirmeyi planlıyoruz"
6 aylık olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtilen köpekle ilgili bilgi veren Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürü Veteriner Hekim Yusuf Işık, “Adıyaman Belediyesi olarak gidip prefabrik kentten bu yaralı köpeğimizi aldık. Köpeğimiz ilk muayenesinde maalesef çok ciddi bir kan kaybı söz konusuydu. İlk muayene sonuçlarına göre 2 ile 12-13 santim arasında değişen uzunlukta ve yer yer derin ve yer yer yüzeysel bıçak yaraları vardı hayvanın. 13 Yara söz konusuydu. İlk muayenesini yaptık ve röntgenlerini hemen çektik, gerekli tetkiklerini yaptık. Röntgende her hangi bir kırık gibi bir durum söz konusu değildi. Ama bir iki noktadaki ciddi yaralar bizleri endişeye sevk etmişti açıkçası. Onunla ilgili de hemen rehabilite işlemlerini başlattık. Dikişlerini attık, gerekli antibiyotik tedavisini, tetanozunu yaptık hayvanın. İyiye gidiyor hayvanımızın durumu yürüme konusunda kendisini toparladı, kendine geldi biraz, daha iyi durumda. Dikişleri yavaş yavaş tutmaya başladı. İnşallah 4-5 güne taburcu edeceğiz. Taburcu etmeden önce sahiplendirmeyi planlıyoruz. Sahiplendirme sonrasında gerekli takiplerimizi yapmaya devam edeceğiz. Hemen hemen 150 dikiş attık diye tahmin ediyorum” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gölbaşı'nda 'Gençlik Haftası Futbol Turnuvası'  başlıyor
Spor

Gölbaşı'nda 'Gençlik Haftası Futbol Turnuvası' başlıyor

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen Gençlik Futbol Turnuvası başladı.

2 bin 100 dükkan, iş yeri ve konut yapılıyor
Yaşam

2 bin 100 dükkan, iş yeri ve konut yapılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Adıyaman’da rezerv alan olarak ilan edilen yerlerde yapılan binalar mimari yapısı ve şık görünümüyle şehre yeni bir vizyon katıyor.

Kurusıkı Tabancayla Gezen Sahte Komiser Gözaltında!
3. Sayfa

Kurusıkı Tabancayla Gezen Sahte Komiser Gözaltında!

Adıyaman’da, sahte komiser kimliği ve kurusıkı tabancayla gezen şahıs, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kahta'da Otomobil Kazası: 1 Can Kaybı!
3. Sayfa

Kahta'da Otomobil Kazası: 1 Can Kaybı!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Adıyaman’da NASA destekli taşkın ve heyelan araştırması
Bölgesel

Adıyaman’da NASA destekli taşkın ve heyelan araştırması

Yaşar Üniversitesinde düzenlenen “Dünya Su Günü Zirvesi”ne katılan Washington Üniversitesi İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan İstanbulluoğlu, Adıyaman’da yürüttüğü projeyi anlattı.

Gölbaşı ilçesinde Trafik Haftası kutlandı
Etkinlik

Gölbaşı ilçesinde Trafik Haftası kutlandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri başladı.