Denizli / Merkezefendi

Adrenalinli OffRoad Heyecanı Sona Erdi

Denizli’de Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2. Ayak Dendoff Yarışı adrenalinle sona erdi. Devamı Haberimizde...

Adrenalinli  OffRoad  Heyecanı  Sona  Erdi

Denizli’de Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2. Ayak Dendoff Yarışı adrenalinle sona erdi.

22 Temmuz Cumartesi günü Denizli’de Merkezefendi ev sahipliğinde başlayan Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2. Ayak Dendoff Yarışı, heyecan dolu finallerle sona erdi. Çakmak Mahallesi’ndeki Offroad Pisti’nde gerçekleşen yarışların startını ise Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi. Startın verilmesiyle birlikte Offroad pilotları en iyi dereceyi yapmak için büyük bir mücadele sergiledi.

Yarışların ilk gününde 32 OffRoad pilotu, 15 kilometrelik parkuru 3 kez turlarken yarışların ikinci gününde ise sporcular 6 kilometrelik Seyirci Etabı’nı 3 kez geçerek yarışları tamamladı. Genel Klasman’da, İsmail Ayhan-Arda Aslan ekibi birinci, Bekir Başkal-Hande Erdoğan ekibi yarışı ikincilik, üçüncülük ise İtalyan yarışçı Gıusebbe Sumone Agazzi-Uğur Gümüş ekibinin oldu. S4 sınıfında Bekir Başkal-Hande Erdoğan, S3 sınıfında Ergün Çirkin-Safiye Kurşun, S2 sınıfında ise Bora Köse-Furkan Akalı ekibi birinci oldu. Yarışların sonunda dereceye giren sporculara ve takımlara kupaları ve ödülleri Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından verildi.

“Merkezefendimizin adını ulusal boyutta duyurmaya devam ediyoruz”
Merkezefendi’de ulusal ölçekteki yarışlara ev sahipliği yapmaya devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Vatandaşlarımızın şehir hayatının stresinden uzaklaştırmak için heyecan dolu yarışlarımıza Çakmak Mahallemizdeki Offroad Pistimizde yoğun katılım ile startımızı verdik. OffRoad sporcularının adrenalin dolu yarışlarını hep beraber izledik. Merkezefendi’de bizim için geleneksel hale gelen OffRoad’a uzun zamandır ev sahipliği yapıyoruz. Merkezefendimizin adını ulusal boyutta duyurmaya devam ediyoruz. Şehrimizin ve ilçemizin tanıtımı açısından yarışlar büyük önem taşıyor. İki gün boyunca bizi yalnız bırakmayıp, yarışmalarımızı ilgiyle takip eden Denizlili ve Merkezefendili vatandaşlarımıza, Dendoff Spor Kulübüne ve ilimizden yarışma adına emek veren tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Pamukkale Belediyespor'dan Milli Takım Onuru: 3 Sporcu U23 Milli Takım'a Davet Edildi!
Bölgesel

Pamukkale Belediyespor'dan Milli Takım Onuru: 3 Sporcu U23 Milli Takım'a Davet Edildi!

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Pamukkale Belediyespor’dan 3 sporcu U23 Milli Takımı’na davet edildi. Mavi-beyazlı takımdan Halil Kef, İlker Gündüz ve Yavuz Tutar ay-yıldızlı takımın aday kadrosunda yer alacak.

Pamukkale'de Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı
Spor

Pamukkale'de Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı

Bisiklet Türkiye Kupası 3. Etap Yarışları hafta sonu Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Pamukkale’de gerçekleşecek yarışmalara 250 sporcunun katılması bekleniyor.

Denizli Buldan'da Çocuk Sağlığı Uzmanı Hastanede Hizmet Vermeye Başladı
Bölgesel

Denizli Buldan'da Çocuk Sağlığı Uzmanı Hastanede Hizmet Vermeye Başladı

Denizli’de Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Asiye Bolca görevine başladı.

Badminton grup şampiyonası Denizli'de başlıyor
Spor

Badminton grup şampiyonası Denizli'de başlıyor

Badminton Okul Sporları Küçükler Grup Şampiyonası, 03-05 Mayıs 2024 tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak.

Denizli'nin Keçi Çobanı Aşık Musa, Şiirlerini Keçilerinin Ardında Yazıyor
Yaşam

Denizli'nin Keçi Çobanı Aşık Musa, Şiirlerini Keçilerinin Ardında Yazıyor

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Çağırgan Mahallesi’nde yaşayan keçi çobanı Mustafa Soyuçok, hayvanlarını otlatırken şiir yazıyor, türkü ve ilahi besteliyor.

Mahallemde Maç Var Projesi Çeyrek Finali Başlıyor
Spor

Mahallemde Maç Var Projesi Çeyrek Finali Başlıyor

Denizli'de başlatılan mahalleler arası futbol turnuvası, çeyrek final müsabakalarıyla devam ediyor. Turnuvanın çeyrek final karşılaşmaları 2 Mayıs Perşembe günü Saraçoğlu ve Başkarcı statlarında yapılacak.