AFAD’dan Burdur’a 12 Sözleşmeli Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapmak üzere toplam 473 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Resmî ilanda yer alan bilgilere göre, bu kapsamlı alım programından Burdur da payını aldı.
AFAD Burdur İl Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı branşlarda toplam 12 personel alınacak.
AFAD tarafından açıklanan kadro dağılımı şu şekilde:
6 kişi: Koruma ve Güvenlik Görevlisi
5 kişi: Destek Personeli (Temizlik Görevlisi)
1 kişi: Teknisyen
Adaylar, başvurularını 5 Ocak 2026 – 12 Ocak 2026 tarihleri arasında yapabilecek. Başvurular şahsen kabul edilmeyecek olup, yalnızca Kariyer Kapısı (kariyerkapisi.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecek.
Adaylar sadece bir pozisyon ve tek bir il için başvuruda bulunabilecek.
Başvuruların ardından adaylar, KPSS puan sıralamasına göre değerlendirilecek. Puan barajını geçen adaylar, 16 Şubat – 6 Mart 2026 tarihleri arasında yapılacak sözlü sınava katılmaya hak kazanacak.
Sınav yeri, tarihi, saati ve sürece ilişkin tüm duyurular AFAD’ın resmî internet sitesi üzerinden ilan edilecek.
İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)