Burdur / Burdur

Afyon’da Düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na Bucaklı Damgası

Afyon’da 2019 yılının “Frig Ultra Maratonu “ yapıldı.

Afyon’da Düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na Bucaklı Damgası

Afyon’da 2019 yılının “Frig Ultra Maratonu “ yapıldı. Hafta sonu 21 Eylül günü Afyon Ayazini Köyü’nden start verip ,yine aynı yerde sonlanan maratona Bucak’tan katılımcılarda oldu.

Afyon Frig Ultra Maraton yarışmaları 54k, 22k, 12k ve 6k 2 kale yarışı olmak üzere yaklaşık 1000 in üzerinde sporcu katıldı.Afyon valiliği ve İhsaniye İlçe Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen maratonda Afyon valisi Mustafa Tutulmaz ,kaymakam vekili Mehmet Boztepe ve Gençlik Spor İl Müdürü Nurullah PERVANELİ bulundular.

Bucak’tan yarışmalara katılan sporcular 54k da Ali SEVİNÇ ve İbrahim AYDIN,22 k da Kadir GÖKÇE ve Hüseyin KARAGÖZ,6k da Kasım GÖKÇE koştu.

Ali SEVİNÇ 54 k da genel kategoride 4. 40-49 yaş kategorisinde 2.lik elde etti.İbrahim AYDIN genel sıralamada 43. sırada 50 yaş üstü kategoride 8.oldu.

22 k Göynüş Kral yolu koşusunda

Kadir GÖKÇE genel kategoride 25. ayrıca 40-49 yaş kategorisinde ise 4.oldu ve 29 saniye ile 3.lüğü kaçırdı. Hüseyin KARAGÖZ’de 22 k da genel kategoride 70. ayrıca 40-49 yaş kategorisinde ise 80 sporcuda 23.oldu.

6 k da Kasım GÖKÇE 12.oldu.

Organizasyona katılan sporcular,2.defa katıldıkları Frig Ultra Maraton organizasyonunun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ve her yıl daha da güzel olduğunu söylediler.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları kulübü Zirveyi Gördü
Spor

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları kulübü Zirveyi Gördü

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları kulübü Kartepe de zirveyi gördü. 16.06.2019 pazar günü 150 sporcunun katıldığı Sapanca Ultra Maratonu yapıldı.

Kremna Antik Kenti: Türkiye'nin Gizemli Tarihi Mirası
Yaşam

Kremna Antik Kenti: Türkiye'nin Gizemli Tarihi Mirası

Kremna Antik Kenti, Türkiye'nin Burdur ilinde bulunan ve Psidia bölgesinin en önemli kentlerinden biridir. Helenistik, Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerine ait kalıntılara ev sahipliği yapan kent, her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir.

Vali Öksüz, yeni Burdur Devlet Hastanesi'nin son durumu ile ilgili bilgi aldı
Bölgesel

Vali Öksüz, yeni Burdur Devlet Hastanesi'nin son durumu ile ilgili bilgi aldı

Burdur Valisi Türker Öksüz, yeni Burdur Devlet Hastanesi'nin son durumu ve çevre düzenleme çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Burdur'da eşiyle tartışan adam karnından yaralandı
Bölgesel

Burdur'da eşiyle tartışan adam karnından yaralandı

Burdur'da eşiyle tartışan adam, sinir krizi geçirerek kendini karnından bıçakladı. Adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MAKÜ, eğitim öğretim kalitesini artırmak için çalışıyor
Bölgesel

MAKÜ, eğitim öğretim kalitesini artırmak için çalışıyor

MAKÜ Kalite Koordinatörlüğü, eğitim öğretim süreçlerinde iyileştirme sağlamak amacıyla eğitim programı düzenledi. Programda, program tasarımı, ölçme değerlendirme ve izleme gibi konular ele alındı.

Burdur Salda Gölü'nde bisiklet turu için yeni rota
Bölgesel

Burdur Salda Gölü'nde bisiklet turu için yeni rota

Salda Gölü'nün eşsiz manzarasında bisiklet sürmek isteyenler için yeni bir rota açıldı. 7 kilometrelik bisiklet yolu, bisiklet severlere keyifli bir deneyim sunuyor.