Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde mevsimlik işçileri taşıyan servis aracı devrildi. Çok sayıda işçinin yaralandığı kazada kurtarma ekiplerinin çalışması devam ediyor.
Kaza, Çay ilçesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mevsimlik tarım işçilerine taşıyan minibüs sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç ardından yol kenarındaki şarampole girip ağaçlara çarpıp devrildi. İlk belirlemelere göre, çok sayıda kişinin yaralandığı kazada kurtarma ekipleri çalışma başlattı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)