Afyonkarahisar’da iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada ikisi bebek 5 kişi yaralandı.
Kaza, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.K., (28) idaresindeki 31 AKT 737 plakalı otomobil kavşakta M.T. (31), yönetimindeki 34 EKZ 877 plakalı otomobille çarpıştı. Araçlarda bulunan S.S., P.K. (28), D.K.(2), N.T (32) ve Y.T.(3) isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı
Afyonkarahisar'da meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, kazaya karışan otomobil ise kullanılamaz hale geldi.
Afyonkarahisar’da meydana gelen 5 farklı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar’da bariyerlere çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Afyonkarahisar’da kontrolde çıkan bir tanker devrilirken, ölen ya da yaralananın olmadığı kazada tankerin kimyasal madde yüklü olması paniğe neden oldu.
Afyonkarahisar’da 4 kişinin yaralandığı kazada ölen genç, son yolcuğuna uğurlanırken, aracı kullanan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen 16 yaşındaki sürücü ise tutuklandı.
Afyonkarahisar'da engebeli arazide ağaç çukuru kazdığı esnada devrilen kepçenin operatörü yaşamını yitirdi.