Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yapımına başlanan Millet Bahçesi inşaatında sona yaklaşılırken, büyük bir kısmı tamamlanan tesis dron ile havadan görüntülendi.
Şuhut ilçesinde yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Millet Bahçesi inşaatında sona gelindi. Bir adet yapay göletin olduğu tesisi içerisinde, kıraathane, kafeterya, kütüphane ve çocuk kütüphanesi de olacak. Basketbol, futbol, tenis ve voleybol sahalarının bulunduğu bahçe yerleşkesinde camide olacak. Toplamda 140 bin metre kare alana sahip tesiste inşaat çalışmalarında sona gelindi. Önümüzdeki aylarda açılışı planlanan tesisin dron ile havadan çekilen görüntüleri ise manzarası ile adeta görenleri mest etti.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)