Halk sağlığını korumak ve vatandaşların güvenilir gıdaya erişimini sağlamak amacıyla Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, toplu tüketim yerlerine yönelik denetim yaptı.
Lokanta, restoran, kafeterya ve yemekhane gibi doğrudan tüketiciye hizmet veren 15'e yakın işletme, ekipler tarafından denetlendi. Denetimlerde ekipler hijyen şartları personelin kişisel temizliği, gıdaların uygun sıcaklıkta saklanması, ürünlerin son tüketim tarihleri, izlenebilirlik belgeleri ve işletmelerin altyapı yeterliliği gibi birçok unsur titizlikle incelendi. Şüpheli görülen ürünlerden numuneler alınarak laboratuvar analizlerine gönderildi.
Yetkililer, denetimlerin sadece planlı olarak değil, aynı zamanda vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetler doğrultusunda da yıl boyunca sürdürüleceğini açıkladı.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)