Afyonkarahisar’da il merkezinde ve Çay ilçesinde haklarında hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik icra edilen önleyici kolluk devriyesine devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan 2 yıl 6 gün hapis cezası bulunan N.K. isimli şahıs Afyonkarahisar’da, hakkında basit yaralama, kasten yaralama, tehdit suçlarından 1 yıl 2 ay 29 gün hapis cezası bulunan T.K. isimli şahıs ise Çay’da yakalandı. Yakalanan şahıslar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar Ceza İnfaz ve Bolvadin Ceza İnfaz Kurumlarına teslim edildi.
Afyonkarahisar’da sabah erken saatlerde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden genç adamın, kazaya karışan otobüse olay mahallinden sadece 30 kilometre önce bindiği ortaya çıktı.
Afyonkarahisar’da polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan aramada 4 kilo 542 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Afyonkarahisar’da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 15 bine yakın kaçak dolu ve boş makaron ele geçirildi.
Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan kamyonet orta refüje çıkarak ağaçları devirip, elektrik direğine çarparak durabild
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bir şahsın üzerinde yaptığı aramada, kaçak elektronik sigara ve kablosuz kulaklık ele geçirdi.
Afyonkarahisar'da devrilen tur otobüsündeki 3 Çinli turist hafif yaralandı.
Yorumlar (0)