Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen huzur denetimlerinde 800’e yakın kişinin kimlik sorgulaması yapıldı.
Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "2025-2026 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte ekiplerimizce geleceğimizin teminatı çocuklarımızın huzur ve güven ortamında eğitim alabilmesi amacıyla öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu okullar, park, bahçeler ve işletmelerde il merkezi ve ilçelerde 233 personelin katılımıyla denetim yapıldı. Denetimlerde 798 şahsın kimlik sorgulaması yapıldı. Çocuklarımızın suça sürüklenmesi ve suçun mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini engelleyebilecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak amacıyla denetimlerimiz artarak devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)