İstiklal Marşı'nın Kabulünün 104. Yılında Anlamlı Kutlama
İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yılında, Ağlasun Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenen özel programda, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy anıldı. Ağlasun protokolünün yoğun katılım sağladığı etkinlikte, İstiklal Marşı'nın kabulü coşkuyla kutlandı.
Etkinlik, İstiklal Marşı okuma yarışmasında Burdur il birincisi olan Elvin Akdoğan'ın sahnede marşı tekrar okumasıyla başladı. Büyük bir beğeniyle dinlenen Elvin Akdoğan, performansıyla büyük alkış topladı. Ağlasun Kaymakamı Metin Eyyüpkoca, Elvin Akdoğan’a başarılarını taçlandıran bir hediye takdim etti.
Programda, Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın tarihçesi hakkında önemli bilgiler verildi. Ayrıca, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen oratoryum gösterisi ve şairin diğer şiirlerinin sunumu, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Etkinlik, milli şairimizin anısına saygı duruşu ve marşın coşkulu bir şekilde okunması ile sona erdi.
Ağlasun Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin düzenlediği bu anlamlı program, hem İstiklal Marşı'nın kabulünü kutlamak hem de Mehmet Akif Ersoy'un hatırasını yaşatmak adına önemli bir adım oldu.











Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)