Ağlasun Milliyetçi Hareket Partisi seçim koordine merkezi vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti, açılışa Oğuzhan mehteran takımının mehter marşıyla karşılanan Burdur il başkanı Gültekin Oktay,il başkan yardımcıları Andaç Özdemir,Yusuf Savaş,Burdur Eğitim Sen başkanı Orhan Akın ,Burdur Kaçep başkanı Nazan Oktay,Kızılkaya belediye başkanı İlkay Güngör,Çeltikci ilçe başkanı Erdoğan Evsen, MHP Çeltikci belediye başkan adayı Ramazan Erzin,Burdur BBP belediye başkan adayı Muhammet Taşkın,Ağlasun eski belediye başkanı Aydın Kaplan ,Ağlasun Mhp ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Mhp belediye başkan adayı ,Hasan Düden"Öncelikle katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim .geçmis belediye başkanlarımız dönemine göre hizmetler yapmıştır ,bizlerde daha iyi hizmet vermek için adayız ,inşallah kazanacağız ,halkımıza hakettiği hizmeti vereceğiz,bana 31 yaşımda bu adaylığı layık gören liderimiz sayın doktor Devlet Bahçeliye şükranlarımı sunuyorum "dedi.
MHP Burdur İl başkanı Gültekin Oktay ise tüm teşkilat birbirine kenetlidir ,birdir ,beraberdir,adayımızın herdaim arkasındayız,inşallah Ağlasunda bu seçimi alacağız dedi,yoğun katılımın olduğu gözlenirken proğram bitiminde lokma dağıtımı yapıldı.
Fatime .O.Ş
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)