Ağrı'da polis ekiplerince nisan ve mayıs aylarında gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli hırsızlık suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 hükümlü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince nisan ve mayıs aylarında il genelinde haklarında arama kararı bulunan şahıslara yönelik operasyonlar düzenlendi. Yapılan çalışmalarda il merkezinde hırsızlık suçundan 21 yıl 10 ay 15 gün, Patnos ilçesinde ise hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından 20 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerin de aralarında bulunduğu 12 kişi yakalandı. Yakalanan hükümlülerin toplamda 59 yıl 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtildi. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)