Ağrı Valisi Mustafa Koç, kent merkezindeki işlek caddelerden Cumhuriyet Caddesi ile Kağızman Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek "hayırlı ve bereketli kazançlar" temennisinde bulundu.
Vali Mustafa Koç, esnafla tek tek tokalaşarak sohbet etti. İş yerlerini gezerek esnafın hal ve hatırını soran Vali Koç, esnafın talep, öneri ve beklentilerini de dinledi.
Ziyaret sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Koç, cadde üzerinde ayaküstü sohbet etti. Vatandaşların ilettiği sorun ve talepleri not alan Vali Koç, çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini ifade etti.
Ağrı'nın gelişmesi ve kalkınması için her kesimin görüşünün önemli olduğuna dikkat çeken Vali Koç, "Her daim, esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız. Onların görüş ve önerileri bizler için çok kıymetlidir. El birliğiyle Ağrı'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz" dedi.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)