Antalya

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

Bayuk yaptığı açıklamada, "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

- "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır"
- "Türkiye'ye kaotik bir ortam vadeden, çözümsüzlük ve siyasi kavgaya sürükleyen, çıkar peşinde olanları bu millet çok net gördü. Milletimizin bağrından çıkan AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha seçimlerden zaferle çıkacağına inancımız tamdır"

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Bayuk, "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır." dedi.
Bayuk, Muratpaşa ilçesindeki Eski Sanayi Sitesinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü.
AK Parti iktidarında Türkiye Vizyonu ile Cumhuriyetin 2. yüzyılına dev projelerle girildiğini vurgulayan Bayuk, buna karşılık muhalefetin kaos vadettiğini ifade etti.
Türkiye'nin yükselişinin durdurulamayacağını belirten Bayuk, "6 farklı benzemez yanlarına terör örgütünün uzantısı partiyi de alarak 'Erdoğan' düşmanlığı ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanımıza bu gün ülkemizin mücadele ettiği bütün terör örgütleri de karşı. Biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Biz kapı kapı dolaşarak ülkemizin üzerinde oynanan oyunları anlatmaya devam edeceğiz." dedi.
Muhalefetin sandıkta hak ettiği dersi alacağına inandığını ifade eden Bayuk, "Necip milletimiz bütün bu olanları görüyor. Engin feraseti ile inanıyoruz ki sandıkta hak ettikleri dersi de verecektir. 'Demokrasi, özgürlük' diyenler tehdit dilini kullanıyor. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi tehdit etmekten geri durmuyorlar." diye konuştu.

- "ÇELİŞKİLERİNİ AZİZ MİLLETİMİZ GÖRÜYOR"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de masadan kalktığında tehdit edildiğini, hakarete uğradığını hatırlatan Bayuk, şöyle konuştu:
"Sırf masadan kalktı diye bir kadın için 'sifonu çek gitsin' dediler. Bu gün genel başkanlarına bu benzetmeyi yapanlara Antalyalı hemşehrilerim oy vermeyecektir. Hani bunlar özgürlükçüydü. Hani bunlar kadına saygılıydı. Hani bunlar sözde kadın haklarını savunuyordu. Bütün bu çelişkilerini aziz milletimiz görüyor, tartıyor. Kadına en fazla değer veren, kadınların haklarına en fazla saygı gösteren parti AK Parti ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ama bu gün açıkça görülüyor ki mesele 'Türkiye'nin yükselişini nasıl durdururuz?' meselesidir. 'Türkiye Yüzyılına nasıl dur deriz?' meselesidir. Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Liderimizin arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır. Depremzedelerimizin acısını paylaşırken koltuk kapma telaşında olanları, Türkiye'ye kaotik bir ortam vadeden, çözümsüzlük ve siyasi kavgaya sürükleyen, çıkar peşinde olanları bu millet çok net gördü. Milletimizin bağrından çıkan AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha seçimlerden zaferle çıkacağına inancımız tamdır."

- "BU SEÇİMDE TÜRKİYE'NİN 100 YILLIK KADERİ ÇİZİLECEK"

Bu seçimde Türkiye'nin 100 yıllık kaderinin çizileceğine dikkati çeken Bayuk, "Birileri Akdeniz'de petrol aramızı istemiyor, rahatsız oluyor. Birileri Karadenizde doğalgaz bulmamızı istemiyor, içine sindiremiyor. Birileri terör örgülerini taşeron olarak kullanıyor. Recep Tayyip Erdoğan bir satranç oynuyor. Türkiye bugün gizli bir savaş veriyor. Ortadoğu da Akdenizde Doğru bir adım atamazsak bunun bedeli ağır olur. Kandil'den, okyanus ötesinden veya başka bir yerden telkinlerle milletimiz kararını değiştirmez. Biz her zaman olduğu gibi milletimize güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da AK Parti Milletvekili adayları kimler oldu?
Yaşam

Antalya'da AK Parti Milletvekili adayları kimler oldu?

Antalya'da AK Parti adayları kim oldu? Antalya'da 17 adayın isimleri belli oldu. İşte 28. Dönem Antalya AK Parti milletvekili aday listesi...

Antalya'da öğle izninde alışverişe çıkan gence otomobil çarptı
3. Sayfa

Antalya'da öğle izninde alışverişe çıkan gence otomobil çarptı

Antalya’da öğle izninde marketten alışveriş yapmak için karşıya geçen büyükşehir belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Konyaaltı 23 Nisan'a Hazır
Yaşam

Konyaaltı 23 Nisan'a Hazır

Konyaaltı Belediyesi, bu yıl 104’üncü yılı kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, HayatPark’ta gün boyu sürecek kutlamalara çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Kotan, ‘’Konyaaltı halkına birlikte hizmet edeceğiz”
Yaşam

Başkan Kotan, ‘’Konyaaltı halkına birlikte hizmet edeceğiz”

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya geldi. Başkan Kotan, “Sizlerden tek isteğim işinizi layıkıyla yapmanız. Konyaaltı halkına hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

Antalya’da Köy Enstitüleri anıldı
Yaşam

Antalya’da Köy Enstitüleri anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Köy Enstitüleri’nin kuruluşunun 84. yıldönümünde “Cumhuriyet Eğitiminin Yüz Akı Köy Enstitüleri” söyleşisi düzenledi.

Başkan Kotan, ‘’Konyaaltı halkına birlikte hizmet edeceğiz”
Yaşam

Başkan Kotan, ‘’Konyaaltı halkına birlikte hizmet edeceğiz”

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya geldi.