Burdur / Bucak

AK Parti Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Emrullah Ünal'dan Önemli Mesajlar!

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler için 'Seçim Koordinasyon Merkezi'ni coşkulu bir törenle açtı. Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal'ın önemli mesajlarını ve hedeflerini paylaştı.

AK Parti Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Emrullah Ünal'dan Önemli Mesajlar!

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, gerçekleştirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal'ın önemli mesajlarını ve hedeflerini paylaştı. Ünal, Bucak için vizyoner projelerini ve partisinin hizmet anlayışını anlattığı konuşmasında, Bucaklılardan destek istedi. 

AK Parti Bucak'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı!

Bucak, Burdur - AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler için "Seçim Koordinasyon Merkezi"ni coşkulu bir törenle açtı. Törene AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, AK Parti Burdur İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Cennet Özalp Tanrıöver, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, parti üyeleri ve çok sayıda Bucaklı katıldı.

Emrullah Ünal'dan Önemli Mesajlar

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, törende yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Ünal, makamların ve mevkiilerin sadece millete hizmet için var olduğunu vurgulayarak, "Belediye Başkanlığı makamları vakit tüketilecek yerler değildir. Geceyi gündüze katarak hizmet edilecek makamlardır. Biz, Bucak belediye başkanlığını bunun için yeniden istiyoruz." dedi.

Hükümet İmkanları ve Yerel Hizmet:

Hükümetin imkanları ile yerel yönetimin çok çalışması ve şehre daha çok imkan getirmesi gerektiğini belirten Ünal, "İnsanlarımız beklentileri karşılanan bir belediye bulsun karşısında. Biz bunu istiyoruz." dedi.

AK Parti Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Emrullah Ünal'dan Önemli Mesajlar!AK Parti Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Emrullah Ünal'dan Önemli Mesajlar!

Son 5 Yılda Yapılanlar:

Son 5 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Bucak'a birçok yatırım kazandırıldığını vurgulayan Ünal, "Kapalı Pazar, yüzme havuzu, su depoları, spor kompleksi, müze, taziye evi, mahalle konakları, düğün salonu, aile çay bahçesi, hayvan barınağı, 10 yeni park, tır garajı, kapalı spor salonu, seyir terası ve güneş enerji santrali gibi birçok yatırım kazandırdık." dedi.

Vizyoner Projeler ve Yeni Dönem:

"Projelerimiz hazır, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı." diyen Ünal, "31 Mart akşamı Bucak’ta sandıklarda destan yazacağız. Sizlerden isteğim bizi bu seçimlerden bu kardeşinizi güçlü bir şekilde çıkartmanız. İnşallah yeni dönemimizde vizyonumuz ve tecrübemizle birlikte Bucağımızın altın çağı başlıyor. Bucak bambaşka bir geleceğe kanatlanıyor." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda Bucaklılara destekleri için teşekkür eden Ünal, "Kalbimiz Bucak" diyerek, herkesi saygıyla selamladı.

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal'ın konuşmasının tamamı ise şu şekilde;

Kıymetli Milletvekillerim, İl Başkanım, İlçe Başkanım, Gençlik Kolları ve kadın kolları başkanlarım, Belediye ve il genel meclis üyelerim, teşkilatımızın değerli mensupları, değerli Bucaklı hemşerilerim sizleri sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Seçim Koordinasyon merkezimizin açılışına hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

Kıymetli hemşerilerim,

Makamlar ve mevkiler bizim için sadece aşığı olduğumuz milletimize, insanımıza, Bucağımıza hizmet etmek için vardır. Biz o makamlara ve mevkilere sadece bunun için talip oluruz. Nam için, şan için değil. Her zaman söylüyoruz. Belediye Başkanlığı makamları vakit tüketilecek yerler değildir. Belediye başkanlığı makamları bizim anlayışımıza göre geceyi gündüze katarak, çok çalışarak hizmet edilecek makamlardır. İşte biz, Bucak belediye başkanlığını bunun için yeniden istiyoruz. İstiyoruz ki, hükümetimizin imkânları ile yerel yönetim çok çalışsın, gayret göstersin o imkânlarla yerelin imkânlarını birleştirsin, akıp geçen zaman içinde şehrimize daha çok imkân gelsin, insanlarımız daha mutlu olsun. İnsanlarımızın hayatları daha güzel olsun. İnsanlarımız beklentileri karşılanan bir belediye bulsun karşısında. Biz bunu istiyoruz.

Sizler şahitsiniz Son beş yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde taş üstüne taş koymak, milletimiz, neyi hak ediyorsa Bucağımıza en güzelini getirmek için gayret sarf ettik. Şimdi yeni bir dönüm noktasındayız. Bucak bu hizmet kervanına devam edecek mi, hiçbir şey üretmeden demagoji yaparak siyaset yapanların mı yanında olacak, buna karar vereceğiz. Biz şuna inanıyoruz. Bu aziz millet, Bucaklı hemşerilerim 15 senedir nasıl doğru kararı verdiyse bu seçimde de doğru kararı verecek.

Kıymetli dostlar

Bucak’ımıza 5 yılda kapalı Pazar, yüzme havuzu, su depoları, spor kompleksi, müze, taziye evi, mahalle konakları, düğün salonu, aile çay bahçesi, hayvan barınağı, 10 yeni park, tır garajı, kapalı spor salonu, seyir terası ve güneş enerji santrali gibi birçok yatırım kazandırdık. Bucağımızda yaptıklarımızı saymaya kalkarsak sabaha kadar bitiremeyiz. Görevi teslim aldığımız günden bu yana hoşgörülü, adaletli, çözüm üreten bir yönetim ilkesini benimsedik. Yediden yetmişe her insanımızın gönlüne ve yüreğine dokunan bir belediye anlayışı ile ilerleyerek, projelerimizi geleceğimizin teminatı olan yeni neslimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde gerçekleştirdik. Altyapıdan üst yapıya, ulaşımdan turizme kadar milyonlarca liralık katma değer ürettik. Belediye bütçemizin yüzde 60’ını yatırıma ayırdık. Türkiye’de kendi ölçeğinde en yüksek yatırım yapan belediyelerden biri olduk. Yatırımlarımız ve vizyoner projelerimizle birlikte Bucak’ı hep birlikte geleceğe taşıdık. Bütün bunları sizlerle birlikte başardık. Şimdi yeni bir ekiple meclis üyelerimizle, il genel meclis üyelerimizle yeniden karşınızdayız. Bucak eserlerle, hizmetlerle yeniden coşacak, Projelerimiz hazır, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. 31 Mart akşamı Bucak’ta sandıklarda destan yazacağız. Sizlerden isteğim bizi bu seçimlerden bu kardeşinizi güçlü bir şekilde çıkartmanız. İnşallah yeni dönemimizde vizyonumuz ve tecrübemizle birlikte Bucağımızın altın çağı başlıyor. Bucak bambaşka bir geleceğe kanatlanıyor.

Kıymetli hemşerilerim;

Şahsıma ve ekip arkadaşlarım meclis üyelerime verdiğiniz destek ve güven içinde sizlere teşekkür ediyor; “Kalbimiz Bucak” diyerek, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Ramazan1575

2 ay önce / 24.02.2024

Hayırlı olsun inşallah!

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

AK Parti Bucak heyeti İzmir Fuarında
Bölgesel

AK Parti Bucak heyeti İzmir Fuarında

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, AK Parti heyeti ile birlikte İzmir fuarını ziyaret etti. Detaylar haberimizde...

AK Parti Bucak'ta bayramlaşma programı
Etkinlik

AK Parti Bucak'ta bayramlaşma programı

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir bayramlaşma programı düzenledi. Detaylar haberimizde...

AK Parti Bucak Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını aldı
Bölgesel

AK Parti Bucak Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Yerel seçimler sonucunda Bucak Belediyesi Meclisinde görev alacak 5 AK Parti Bucak Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

'Hazır Mısın Bucak?' Emrullah Ünal bu sözlerle davet etti
Bölgesel

'Hazır Mısın Bucak?' Emrullah Ünal bu sözlerle davet etti

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, yarın yapacağı proje tanıtım toplantısına herkesi davet etti. Detaylar haberimizde...

AK Parti Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açılıyor!
Bölgesel

AK Parti Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açılıyor!

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, 23 Şubat 2024 Cuma günü saat 20:30'da 'Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek. AK Parti Bucak'ta seçim süreci boyunca tüm çalışmalar bu merkezden yürütülecek. Açılışa tüm Bucaklılar davetlidir.

Bucak'ta AK Parti Belediye Meclis ve İl Genel Üye Adayları Belli Oldu
Bölgesel

Bucak'ta AK Parti Belediye Meclis ve İl Genel Üye Adayları Belli Oldu

AK Parti Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın adaylığının ardından, belediye meclisi üyesi ve il genel meclisi üyesi adayları da belli oldu. İşte AK Parti'nin Bucak Belediye meclis ve il genel meclis üye adayları listesi...