Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, beraberinde Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur ve Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Ünal, bugünkü zamanını esnaf ve vatandaşlara ayırdı. Beraberinde Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur,Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.
Başkan adayı Ünal yaptığı açıklamada “Milletvekilimiz Yasin Uğur İlçe Başkanımız Serdar Besler ve teşkilatımızdan arkadaşlarım ile Bucak Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Kendileriyle hemhal olup kendilerinin sıkıntılarını, görüş öneri ve fikirlerini dinliyoruz. Yeni dönemde yeni hedeflere hep birlikte yürümek için vatandaşlarımızın görüşleri ve önerileri bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)