AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bucak'ta görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
Bucak Millet Ormanı'nda düzenlenen programa AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın'ın yanı sıra Burdur İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Avcıl, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.
Programda basın mensuplarıyla sohbet eden AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, gazetecilerin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesindeki önemine dikkat çekerek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Konuşmasında basının tarafsız ve ilkeli haberciliğine vurgu yapan Taşkın, “Hem bölgemizde hem dünyamızda gelişen olayları tarafsız, ilkeli ve gerçek bir şekilde yansıttığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı da kutlayan Taşkın, tüm basın çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyerek, gazeteciliğin toplumun doğru bilgiye ulaşmasında önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)