Burdur

AK PARTİ BURDUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT’TAN SERT AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günler içerisinde Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye başkan adayı olarak doğrudan şahsımı hedef alan, kişilik haklarıma saldıran ve asla temiz siyaset anlayışı ile bağdaşmayan broşürler dağıtılmıştır. Bunları dağıtarak seçimi kazanabileceklerini zanneden karanlık kafaları ve …

AK PARTİ BURDUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT’TAN SERT AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günler içerisinde Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye başkan adayı olarak doğrudan şahsımı hedef alan, kişilik haklarıma saldıran ve asla temiz siyaset anlayışı ile bağdaşmayan broşürler dağıtılmıştır. Bunları dağıtarak seçimi kazanabileceklerini zanneden karanlık kafaları ve yaptıklarını şiddetle kınıyor, kendilerini siyasi ahlak ve haysiyete davet ediyorum.

Aday gösterildiğim andan bugüne kadar, Burdur’umuzun sorunlarını çözmeye odaklandım. Tek hedefim vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmaya yönelik proje ve hizmetler geliştirmekti. Kampanyamın en başından bu yana hangi siyasi görüşten, hangi yaşam tarzından olursa olsun Burdur’da yaşayan herkesi kucaklamaya gayret ettim. Gönül belediyeciliği diye yola çıkmışken aksini düşünmek zaten nasıl mümkün olabilirdi ki? Sonu gelmeyen, halkımıza da bir faydası olmayacak kısır tartışma ve polemiklerden özellikle sakındım. Allah’ıma çok şükür ki, gittiğim her yerde vatandaşlarımızın sıcak bakışlarıyla, içten kucaklamalarıyla ve muhabbet dolu sözleriyle bu yaklaşımımın karşılığını da fazlasıyla aldım, almaya devam ediyorum.

Bugün, koltuklarını kaybedeceklerini anlayanlar ya da bizim başkanlığımızı şimdiden öngörenler ahlak dışı yollara başvurarak buna engel olacaklarını zannetmektedirler. Oysa kazanmak kadar kaybetmenin de bir onuru vardır. Hiç kimse oturduğu koltukta sonsuza kadar kalmamıştır. Bu herkes için geçerlidir. Önemli olan oturulan koltukta yapılan hizmetler ve gök kubbede bırakılan hoş sedadır. Bu çerçevede ben, her daim Burdurlu vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, daha yüksek bir hayat seviyesine ulaşmalarını sağlamak ve onları çok büyük bir ihtiyaç olduğu son olayla bir kez daha anlaşılan gönül belediyeciliğiyle buluşturmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Ayrıca dağıtılan gerçek dışı bilgililerin yer aldığı broşürle alakalı hukuki süreci başlattığımızın da bilinmesini isterim. Bu broşürü dağıtan ve dağıttıranların hukuk önünde yargılanıp gereken cezayı almaları için mücadele edeceğiz.

Broşürde yer alan mesnetsiz isnatlara belgelerle cevap verelim. Bahsi geçen Akaryakıt İstasyonumuz 1962 yılında Aile büyüklerimiz tarafından SHELL AKARYAKIT SATIŞ İSTASYONU olarak satın alınmıştır. Tarafımızdan satın alındıktan 10 yıl sonra yani 1972 yılında ise dönemin Burdur Belediye Başkanı Zeynel Abidin Tonguç tarafından istasyonumuzun bulunduğu alan yeşil alan ilan edilmiştir. Şirketimiz tarafından yeşil alana akaryakıt istasyonu yapıldığını ima edenler belirttiğim bu gerçeği çok iyi bilmektedirler. Belgeleri de sizlere sunulmuştur. 60 yıldır mevcut yerinde akaryakıt istasyonu olarak faaliyet gösteren bir işletmeyi kaçak yapı gibi gösterenleri kınıyorum. Karikatür Kafe meselesi ise kuruluşundan bu yana hiçbir ticari ortaklığım olmamıştır. Bu durumu ispatlayan belge de sizlere sunulmuştur. İftira ve yalanlarla şahsımı ve ailemi itibarsızlaştırmaya çalışanlarla hukuk önünde hesaplaşacağımızı tekrar beyan ediyorum.

Şimdi bende Sayın Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanına soruyorum;

1- 5 yıl içerisinde ne kadar yeşil alanı imara çevirdiniz? Kaç tane parseli yeşil alanla değiştirerek inşaat ruhsatı verdiniz? Tüm bunları yaparken vatandaş ne kazandı?

2- Son dönemde belediyeye hibe edilen araç sayısında artış var! Bu araçlar neyin karşılığında hibe edildi? Bu işin sonunda kimlere ne gibi menfaatler sağlandı?

3- Dönemin Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve meclis üyeleri arasında Mali Müşavirler olmasına rağmen etik olmayacağını düşündükleri için şirket defteri tutmayı kabul etmediler. Ama ne yazık ki bu defteri şuan siz tutuyorsunuz! Bu hizmet karşılığında Burdur Belediyesinden ne kadar para kazandınız?

4- Mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyelerine ve belediye meclis üyelerine güvenmeyen bir Belediye Başkanına sahipsiniz. Başkan yardımcısı kuzeni, Belediye Şirketlerinin yönetim kurulları ise şöförü ve özel kalem müdüründen oluşturuyor. Bu durum bir vatandaş ve İl Başkanı olarak sizin içinize siniyor mu?

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da Deniz Kurt, milletvekili aday adaylığını açıkladı
Bölgesel

Burdur'da Deniz Kurt, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Burdur'un sevilen iş adamı Deniz Kurt, AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu il binasında yaptı. İşte detaylar..

Burdur'un genç yüzlerinden Deniz Kurt hızlı başladı
Bölgesel

Burdur'un genç yüzlerinden Deniz Kurt hızlı başladı

Burdur'da AK Parti'nin genç yüzlerinden, iş insanı AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Deniz Kurt, ilçe ziyaretlerine hızlı başladı.

Raylar kaldırılıyor, yeni cazibe merkezi oluyor
Bölgesel

Raylar kaldırılıyor, yeni cazibe merkezi oluyor

Burdur Cumhur İttifakı’nın Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, 5’i vizyon 79 projesini açıklamıştı. Deniz Kurt’un projeleri Burdur’da büyük beğeni toplarken vizyon projeleri ise dost meclislerinin ana gündem maddeleri haline geldi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Burdur Belediye …

SOYLU SÖZ VERDİ: DENİZ KURT BAŞKANIMIN EMRİNDEYİM
Bölgesel

SOYLU SÖZ VERDİ: DENİZ KURT BAŞKANIMIN EMRİNDEYİM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart Yerel Seçimlerine 1 hafta kala bugün Burdur Cumhuriyet Meydanında seçmenle buluştu. Kalabalık bir gruba seslenen Soylu saat: 18:00'de başlayan mitingde hem coştu, hem de coşturdu. Soylu, yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde …

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU BUGÜN BURDUR’DA!
Bölgesel

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU BUGÜN BURDUR’DA!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seçim çalışması kapsamında Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Deniz Kurt’a destek olmak için Burdur’a geliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşmasını yapacağı Cumhuriyet Meydanı’nda tüm hazırlıklar tamamlanırken, saat 17:30'da başlayacak …

HASTANENİN GECİKMESİNDE VEBAL ERCENGİZ’İNDİR
Bölgesel

HASTANENİN GECİKMESİNDE VEBAL ERCENGİZ’İNDİR

Başkan Ercengiz’den MAKÜ öğrencilerine Vize Sınavlarına Hazırlık Ortamı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 22- 28 Mar tarihleri arasında vize sınavlarına hazırlanacak MAKÜ öğrencilerine, ders çalışmaları için Atatürk Mahallesi Burkent Cumhuriyet Yaşam Merkezi’ni etüt merkezi haline …