Bugün Cumhuriyet Meydanında çeşitli engeller konularak yapılan parkurda farkındalık oluşturmak adına etkili bir organizasyon gerçekleştirildi.
İsteyen kimi vatandaşların gözleri bağlandı, kimiside tekerli sandalye de parkuru tamamlamaya çalıştı.
Amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu ifade eden Ak Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ” Empati yapılması durumunda yaşanan sıkıntıları anlayabiliriz ve aşabiliriz. Yaptığımız etkinlikte de gözlerimizi bağlayarak görme engelli vatandaşlarımızı, tekerli sandalye ile de engelli vatandaşlarımızı anlamaya çalıştık” dedi.
Vatandaşların ilgi gösterdiği etkinliğe Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur İl Genel Meclis Başkanı ve yöneticiler de eşlik etti.
AK Parti Burdur Gençlik Kolları teşkilatı tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gençlik buluşmaları gerçekleştirdi.
Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda etkinlikler düzenlendi.
SOLUNUM DERNEĞİ TÜSAD DÜNYA AKCİĞER FARKINDALIK AYINDA SİGARAYA DİKKAT ÇEKTİ BANA BIR ŞEY OLMAZ DEMEYIN KANSER RISKINI YÜZDE 2 BIN ARTIRMAYIN.
Bucak Belediyesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında bir taraftan kent genelinde ana yol ve caddelerde, ara cadde ve sokaklarda ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde dezenfekte çalışmalarına devam ederken diğer taraftan da vatandaşların “evde kal”ması için farkındalık çalışmaları gerçekleştiriyor.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Engelsiz Erişim Topluluğu tarafından ‘Farkındalık’ etkinliği düzenlendi.
Yorumlar (0)