Burdur

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'ten yeni yıl mesajı

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yeni yıl mesajı yayımladı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'ten yeni yıl mesajı

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yeni yıl mesajı yayımladı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Türkiye'yi 21 yıl boyunca, hep 'durmak yok, yola devam' diyerek büyüten, geliştiren ve güçlendiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye Yüzyılı' hedefleriyle ve liderliğinde 2023 yılında da ülkemizi ve ilimizi güçlü yarınlara taşıyacağız. Sevinç ve hüzünleri, acı ve kederleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yılı karşılayacak olmanın heyecanıyla, 2023 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

 
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Bayram Özçelik,  yeni yıl münasebetiyle tebrik mesajı yayınladı. Milletvekili  Bayram Özçelik'in tebrik mesajı şöyle, "2022 yılını geride bırakıyor, büyük umutlarla 2023 yılına giriyoruz. Yeni yılın, şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için sağlığa, huzura, refaha ve barışa vesile olmasını diliyorum. Geçtiğimiz 2022 yılını, şehrimize ve milletimize hizmet yolunda, dolu dolu programlarla, çalışmalarla, ziyaretlerle geçirdik. Başta seçim bölgemizde İlçelerimizden, Beldelerimize, Beldelerimizden Köylerimize adım atmadık yer bırakmadık. Kimilerini birkaç defa ziyaret ettiğimiz esnaflarımız, sanayicilerimiz, gençlerimiz ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geldik. Her ziyaretimizde hemşerilerimizden aldığımız sorun ve taleplerin çözüme kavuşması noktasında her türlü gayreti göstererek, gerek Ankara'daki gerekse şehrimizdeki yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Burdur'umuza hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Partimizin iktidara geldiği günden bu tarafa 2022'de de halkımızdan aldığımız destekle her köşesinde dev yatırımların devam ettiği şehrimize ve saygıdeğer hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşadık. Asgari ücrete yaptığımız; % 50, % 30 ve son olarak % 74'lük zamlar, 2 milyon 250 bin vatandaşımızın faydalanacağı Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorununu çözmemiz, memurlarımızın maaşlarında yaptığımız güncellemeler ve iyileştirmeler, enflasyonu tekrar iniş yönüne doğru sabitlememiz, bunların hepsi hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın refahını gözeterek attığımız büyük adımlardır.Rabbim nefes ve milletimiz destek verdikçe, 2023 yılında ve sonrasında da ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz."ifadelerine yer verdi.
 

2023'TE DE DURMADAN, DURAKSAMADAN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ.

 
2023 Yılında da durmadan duraksamadan hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Milletvekili Bayram Özçelik " 2023 hem Cumhuriyetimizin 100. yılı, hem de Yeni Türkiye Yüzyılımızın başlangıç noktası olarak her birimizi umutla, sevinçle, istekle kendisine çağırıyor. 85 milyonluk büyük Türkiye ailesi olarak her yeni yılda geleceğe daha emin, daha umutlu, daha güvenle bakıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, güçlü, etkin, saygın bir Türkiye olarak, Cumhuriyetimizin 100. yaşında Milletimizin refahı için en iyisini aramaya, bulmaya ve hayata geçirmeye devam edeceğiz.  Bu kapsamda Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ve liderliğini yaptığı Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına girdiğimiz 2023'de çok daha büyük başarıları milletimizin emrine sunacağımıza gönülden inanıyoruz. Türkiye'yi 21 yıl boyunca, hep 'durmak yok, yola devam' diyerek büyüten, geliştiren, güçlendiren ve zenginleştiren Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti hükümetimiz, Türkiye Yüzyılıhedefleriyleülkemizi güçlü yarınlara taşıyacaktır. Sevinç ve hüzünleri, acı ve kederleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yılı karşılayacak olmanın heyecanıyla, 2023 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının hastalıkların ve savaşın  biteceği, refahın ve barışın hâkim olacağı Burdur'umuz için yeni yatırımlar kazandıracağımız bir yıl olması temennisiyle hemşerilerimin ve tüm ülkemin yeni yılını tebrik ediyorum." İfadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bayram Özçelik'ten dikkat çeken açıklama! Tek tek sıraladı
Bölgesel

Bayram Özçelik'ten dikkat çeken açıklama! Tek tek sıraladı

AK Parti Burdur 22,23,24,26 ve 27. Dönem Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkanlığı için neden aday olmak istediğini açıkladı. Detaylar ve video haberimizde...

Bayram Özçelik, Burdur Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı
Bölgesel

Bayram Özçelik, Burdur Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı

Aylardır adı Burdur Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşulan 22,23,24,26 ve 27. dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, aday adaylığı başvurularının son gününde başvuruyu yaptı.

Gölhisar Çameli ve Dostluk yolunda çalışmalar hızla sürüyor
Bölgesel

Gölhisar Çameli ve Dostluk yolunda çalışmalar hızla sürüyor

Isparta-Burdur dostluk yolu ve Gölhisar – Çameli yolu ne durumda ? Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Bayram Özçelik, Azerbaycan'da Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı
Etkinlik

Bayram Özçelik, Azerbaycan'da Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye'yi ve TBMM'yi temsilen Azerbaycan'da düzenlenen Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı.

Milletvekili Bayram Özçelik, NNC Haber'de canlı yayında
Bölgesel

Milletvekili Bayram Özçelik, NNC Haber'de canlı yayında

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim öncesinde NNC Haber'de canlı yayında sizlerle bir araya geliyor.

Karaçal ve Badarmit köprüleri çalışmaları başladı
Bölgesel

Karaçal ve Badarmit köprüleri çalışmaları başladı

Burdur-Tefenni-Çavdır-Fethiye yolunun 2 köprüsünden Karaçal köprüsünde geçen hafta, Badarmit köprüsünde ise bu hafta inşaat çalışmalarına başlandı.