AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirilen grup toplantısına katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarını dinleyen AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında ortaya koyduğu vizyon, liderlik ve kararlılıkla Türkiye'nin daha da ilerlemesi ve kalkınması için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, genel kurulu AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte takip ettiler.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamada öne çıkan satır başları şunlardır:
"14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini her anı hafızalara kazınan muhteşem bir zaferle kazanmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz."
"Cumhur İttifakı'nda beraber hareket ettiğimiz ortaklarımız da olağanüstü çabalar harcadı."
"15 Temmuz gecesi darbecilere karşı direnirken meydanlarda kurmuş olduğumuz ittifakımızı seçimlerle daha da güçlendirdik."
"Başörtüsü meselesini anayasa ile teminat altına alalım."
"Küresel güç odaklarından aferim alabilmek adına LGBT belasını meşrulaştırmaya çalıştınız."
"Muhalefetin sandıktan çıkan sonuçları değerlendip gereğini yapmaktan başka yolu yoktur."
"Halka tepeden bakan faşist zihniyet kabuk değiştirerek varlığını korumayı başardı."
"Tetikçi kalemler bugün zehirli dillerini sahiplerine çevirmiştir."
"Siyasi mücadelenin artık centilmence yürütülmesini temenni ediyoruz."
"Kadrolarımızı sürekli yeniledik. Kadromuzu yaklaşık yüzde 65 oranında yenilemiş olduk."
"2023 yılının ikinci yarısında net asgari ücret tutarını 11 bin 402 liraya yükselttik."
"Enflasyonla mücadele konusunda kararlı adımlar atacağız."
"2022 yılı haziran ayında yaptığımız geçici düzenleme ile yenilenen konut kira sözleşmelerinde kira artırım oranını yüzde 25'le sınırlamıştık."
"Yeni Meclisimiz Türkiye Yüzyılı'nın kurucu olacaktır."
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)