Burdur / Bucak

Ak Parti’den Kadına Şiddete Tepki

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamalarından ilkini AK Parti gerçekleştirdi. Açıklamaya AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, İl Genel Meclisi …

Ak Parti’den Kadına Şiddete Tepki

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamalarından ilkini AK Parti gerçekleştirdi. Açıklamaya AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ile Kadın Kolları üyeleri katıldı. Açıklamada yer alan gruptakiler ‘Kadın ve erkek biriz, birlikte güçleneceğiz’, ‘Sevgi şifadır’, ‘Kadın Allah’ın emanetidir’, ‘Kadın güçlenirse toplum güçlenir’ yazılı dövizler taşıdı.

Grup adına açıklamayı yapan AK Parti Burdur Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Bizler AK Parti’nin 5 milyona yaklaşmış kadın üyesi adına, genel geçer cümleleri kurmak ve ‘dostlar alışverişte gözüksün’ misali buluşmalar için toplanmadık. Dünyada kadın ve şiddet kelimelerini kullanarak oluşturulmuş cümlelerle, ülkemizde ya da yurt dışında siyasi istismar yapanlar gibi üstünlük taslamak için de toplanmadık. Sadece kendi rahatlığını ve konforunu düşünüp, her fırsatta sahte gözyaşları dökenler gibi olmak için de burada değiliz. 17 yılı aşkın iktidarımızda, her daim ortaya koyduğumuz samimiyet ve sorumluluk bilincimizle bu derinden kanayan yaraya derman olmaya çalıştık. ‘Kadınlara karşı ayrımcılık ırkçılıktan beterdir’ diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli hanımefendinin, her platformda göstermiş oldukları samimi duyarlılıkları milletimizin malumlarıdır. Yıllardır sürdürdükleri kapsamlı mücadelelerle kadına ve aslında insana yakışır hak ve adaletin tesisinde büyük kazanımlar elde edilmiştir” dedi.

Ülkemizde 6 milyona yaklaşan her dinden ve Irktan gelmiş mültecilere ve özellikle de Suriyelilere gösterilen insani duruşu görülmeli ve takdir edilmelidir.

Bu samimiyeti göstermeksizin, münferit hadiseleri Türkiye’deki iktidarı, lideri veya dolaylı olarak milletimizi rencide etmek, aşağılamak ve siyasal bir fırsata dönüştürmek isteyenlere karşı dün olduğu gibi, bugün de SESSİZ KALMAYACAĞIZ.

Dünyanın bir düzen içinde gidebilmesi için her meselenin belli bir adalet ve hakkaniyet içinde yürütülmesi gerekmektedir.

Şiddetin dini, inancı, kültürü veya milliyeti olmaz.

Katliam her yerde katliamdır, kimse savunamaz ve sonuna kadar da katiller ile mücadele şarttır. “Zalimin zulmü varsa, mazlumun da Allah’ı vardır.” Sözüne uygun olarak biz AKKADINLAR, yeryüzünde Allah’ın verdiği canları korumak için her türlü mücadelede yer alacağımızı yineliyoruz, samimi olan her dayanışma çabasına da VARIZ diyoruz.

Devlet olarak da, parti olarak da bizler ne kadar sorumluluklarımızın bilincinde olsak da; biliyoruz ki bu ahlaksız, acımasız ve aşağıların aşağısı konumdaki canavarların, zalimlerin ve katillerin bitmez tükenmez saplantıları, bozuk ruh ve karakterleri ve daha pek çok sapkın düşünceleri dünyada yayılarak artmaktadır.

Bu acı hadisler karşısında ülkelerin, şehirlerin, mahallelerin veya apartmanların içine münferit olarak yayılmış, adeta birer virüs gibi sızmış bu hastalıklı hücreleri teker teker ayıklayıp bertaraf etmek için tüm tarafları dayanışmaya davet ediyoruz.

AK Kadınlar, olarak bizler ilk günkü hassasiyetimiz ve titizlikle, bu konuda tavizsiz duruşumuzu göstermeye devam edeceğiz.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde, her türlü şiddete karşı TURUNCU ÇİZGİMİZİ çekiyoruz.

Aynı duyarlılığa sahip toplumumuzun tüm bireylerini de turuncu çizgilerini çekmeye davet ediyoruz

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da taciz iddiasıyla gözaltına alınmıştı! Serbest bırakıldı
Bölgesel

Burdur'da taciz iddiasıyla gözaltına alınmıştı! Serbest bırakıldı

Burdur Haber! Haberler Burdur'da stajyer kız öğrenciye taciz iddiası sonrasında H.Ö. gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan H.Ö. serbest bırakıldı.

Burdur'da Trafik Denetiminde 10 Araç Trafikten Men
Bölgesel

Burdur'da Trafik Denetiminde 10 Araç Trafikten Men

Burdur Haber! Burdur'da yapılan alkol ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı denetiminde 10 araç ve sürücüye ceza uygulandı. 1 sürücü belgesi geri alınırken, 4 araç trafikten men edildi. Detaylar için tıklayın!

Bucak Yüzyılı Başlıyor! İşte Başkan Emrullah Ünal'ın Vizyon Projeleri
Bölgesel

Bucak Yüzyılı Başlıyor! İşte Başkan Emrullah Ünal'ın Vizyon Projeleri

Emrullah Ünal, projelerini paylaştı. Bucak Belediye Başkanı ve Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı, farkımız yaptığımız icraatlar ve vizyonumuz" diyerek yeni dönemde de Bucak Modeli Belediyecilik anlayışını sürdürmeye ve Bucak'ı eser yatırımlarla kalkındırmaya söz verdi.

Hülya Gümüş mitingde Bucak Halkına seslenecek! İşte saati
Bölgesel

Hülya Gümüş mitingde Bucak Halkına seslenecek! İşte saati

Burdur Bucak Haber! Hülya Gümüş mitingde Bucak Halkına seslenecek! İşte saati... Hülya Gümüş, yarın gerçekleştirecek olduğu Miting Yürüyüşü ve ardından Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan program için tüm Bucak Halkını davet etti.

Bucak'ta seçim heyecanı! Hangi parti saat kaçta miting yapacak? İşte tarih ve saatler
Bölgesel

Bucak'ta seçim heyecanı! Hangi parti saat kaçta miting yapacak? İşte tarih ve saatler

Burdur'un Bucak ilçesinde seçime sayılı günler kaldı. Seçim heyecanının arttığı süreçte yarın Cumhuriyet Meydanında hangi parti saat kaçta miting yapacak belli oldu. İşte miting tarihi ve saatleri...

Bucak'a 500 Çöp Konteyneri Hibesi! Her Şey Daha Temiz Bir Bucak İçin
Bölgesel

Bucak'a 500 Çöp Konteyneri Hibesi! Her Şey Daha Temiz Bir Bucak İçin

Bucak Belediyesi, Çevre Bakanlığı'ndan 500 adet çöp konteyneri hibesi aldı. Eskiyen konteynerler yenileriyle değiştirilecek ve ihtiyaç duyulan bölgelere yeni konteynerler yerleştirilecek.