Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, il genelindeki 800 bin 548 seçmene ‘Sandığa gidin’ çağrısında bulundu. Başkan Güngör, “Tüm Denizlili hemşerilerimden mutlaka sandığa giderek oylarını kullanmalarını istirham ediyorum. 31 Mart seçiminin Denizli’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, il genelinde 800 bin 548 seçmenin 2 bin 631 sandıkta oy kullanacağını söyledi. Denizlililerden sandıklara giderek demokrasiye sahip çıkmalarını isteyen İl Başkanı Güngör, 19 ilçede AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 31 Mart 2024 seçimlerine yoğun bir tempoda hazırlandıklarını ve her an sahada olduklarına dikkat çekti. İl Başkanı Güngör, “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18. seçim zaferimizi kazanmak, Denizli’mizi ‘Gerçek Belediyecilik’ ile buluşturmak için 19 ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimin sandıktan önce sahada kazanılacağını biliyoruz. İl ve ilçe teşkilatlarımızla ve her alanda milletimizin hep yanında olan Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarımızla birlikte vatandaşlarımızla iç içeyiz. AK Parti olarak bir belediyecilik ekolü oluşturarak 21 yıldır Denizli’de sayısız başarı hikâyesi yazdık. Her seçim döneminde gerçekçi vaatlerle milletimizin huzuruna çıktık ve yetkiyi aldıktan sonra vaatlerini hatırlamayanlardan olmadık. Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu, tüm kesimlere yönelik hizmetlerimizle milletimize gösterdik. Halkımızın emanetine sona kadar sahip çıktı. Sahada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
“Cumhur ittifakımızla birlikte kazanan Denizli olacak”
Seçim günlerinin, demokrasi için en özel günler olduğu hatırlatan İl Başkanı Güngör, “Aziz milletimiz, sandık önüne her konulduğunda hassas terazisinde tüm tarafları tartarak tercihini yapan, demokratik olgunluğu çok yüksek bir millettir. 31 Mart, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin miladı olacaktır. Cumhur ittifakımızla birlikte kazanan Denizli olacak Türkiye olacak” şeklinde konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)