Antalya / Finike

AK Parti Finike İlçe Başkanı Faruk Kurt Belediye Başkanına verdi veriştirdi

AK Parti Finike İlçe Başkanı Faruk Kurt, Basın Açıklamasında Bulundu İlçe Başkanı Faruk Kurt: “Saygıdeğer Finikeliler; Finike Belediye Başkanı Sayın Mustafa Geyikçi festival açılışında yaptığı konuşmada bazı

AK Parti Finike İlçe Başkanı Faruk Kurt Belediye Başkanına verdi veriştirdi

AK Parti Finike İlçe Başkanı Faruk Kurt, Basın Açıklamasında Bulundu

İlçe Başkanı Faruk Kurt: “Saygıdeğer Finikeliler; Finike Belediye Başkanı Sayın Mustafa Geyikçi festival açılışında yaptığı konuşmada bazı hizmetleri yapamadığını bununda tek sebebinin hükümetimiz tarafından engellendiğini beyan etmiştir. Mesela kapalı spor salonu ve futbol sahasının belediyeye tahsis edilmediğini söylemiştir ama futbol sahası ve kapalı spor salonu Finikelilere hizmete aynen devam etmektedir. Acaba şuanda Finikeliler bu salonlarda spor yapmaktan mahrum mu kalmaktadırlar? Belediye başkanının Ak partili belediyenin yaptığı Altuncan Hatun kadınlar plajının ismini yabancı bir kelime olan Radyofor plajı olarak değiştirmesini kınıyoruz. Yine Ak partili belediye tarafından yapılan Sultan Vahdeddin parkının ismini değiştirmek istemiş ancak Finikelilerden gelen tepkiler üzerine bunda muvaffak olamamıştır. Ak partinin plaj ve parkların ismini değiştiren CHP zihniyetini şiddetle kınıyoruz. Ayrıca devlet tarafından Finike’de yapılacak olan ve Finikeli gençlerin öncelikle faydalanacağı spor lisesine karşı çıkması da CHP zihniyetinin klasik bir örneğidir. Belediye başkanı sahilin tahsislerini belediyeye verilmediği dolayısıyla hizmetlerin aksadığını söylemiştir. Belediye sahilde herhangi bir proje yaptı da engelleyen mi oldu? Belediye sahilde sadece kendisinin kafe olarak kullandığı yerde çalışma yapmıştır başka bir çalışması yoktur. Kiracı olan kafeler kendi çaplarında güzelleştirme işlemi yapmışlardır. Eski mahallede kayaların üzerindeki Türk bayrağının üst kısmı Finike Belediyesi’ne seyir terası olarak verilmiştir belediye henüz buraya bir çivi bile çakmamıştır. Belediye hükümetimizden değişik talepleri için sadece bir yazı yazıyor arkasını takip eden hiçbir Allahın kulu yok. Halk arasında bir söz vardır ‘ağlamayan çocuğa emzik verilmez’ diye. Sayın Belediye Başkanı bir defa da olsa milletvekillerimizden herhangi birine gidipte Finike’nin şöyle bir projesi var diye talepte bulunmamıştır. Diyelim ki Ankara çok uzak milletvekillerimize ulaşamadı. Finike Ak Parti ilçe Başkanı olarak bana Finike ile ilgili hiçbir talebi olmamıştır. Milletvekillerimizin ve benim Finikemizin yararına olcak her işte olumlu cevap vereceğini belediye başkanının bilmesi gerekir.Ben Finikeliyim ve belediyeciyim. Finike için bir çivi çakılacaksa ben her zaman göreve hazırım. Başkan Bey yoldaki çukurları dolduramayıp, vatandaşların araçlarını tamirden çıkamaz hale getirdi.
Bugün bile kanalizasyon çalışması dolayısıyla Kızılca ve Karşıyaka mahallerine giden yolu trafiğe kapatarak trafiği Eski mahalle dere yoluna yönlendirmiştir hiçbir planlama yapılmadan dere yolundaki çukurlar birkaç traktör asfalt yaması ile tamir edilebilir veya günde birkaç defa yol sulanarak bu yaz gününde mahallede oturan vatandaşlarımız geçen araçların tozundan rahatsız olmazlardı.
Çok basit tedbirleri bile alamayan aciz belediyecilik anlayışını kınıyorum. Sivrisineklerle savaşı sivrisinekler kazandı. Sivrisinekle mücadele çok yetersiz kaldı. Bu açıkları kapatmak için ‘hükümet engelledi,hükümet yapmadı’ diye bahaneler üretmektedir. Ayrıca Finikelilere hizmet yapamamanın açığını kapatmak üzere Finike büyükşehir biriminde çalışan garip bir işçiyi İbradı’ya tayin (sürgün) ederek Finikelilerin gönlüne taht kurduğunu sanmaktadır. Halbuki mazlumun ahını almaktadır. İnşallah önümüzdeki dönemde Ak parti belediyecilik anlayışıyla Finikelileri tüm dertlerden kurtaracağız. Saygılarımla.” Dedi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 5
    SEVDİM
  • 4
    BEĞENDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    KIZDIM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Emin Madenci Finike Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu yoğun Katılımla  Yaptı
Yerel Yönetim

Emin Madenci Finike Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu yoğun Katılımla Yaptı

Ak Parti Geçmiş Dönem Antalya İl Başkan Yardımcılarından İş İnsanı Emin Madenci Finike Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı,

Finike başkanından 5 yılın özeti
Bölgesel

Finike başkanından 5 yılın özeti

Başkan Finike’nin 5 yılını anlattı

Nuh’un Ambarı Listesi’ne eklendiler
Yaşam

Nuh’un Ambarı Listesi’ne eklendiler

Slowfood Biyoçeşitlilik Vakfı’nın İtalya’da 2003 yılında başlattığı Uluslararası Nuh’un Ambarı Listesi’ne (Ark of Taste) Finike’nin kokulu limonu ve Hicaz Narı da dahil edildi.

Antalya 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı oldu
Spor

Antalya 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı oldu

Finalde rakibi Enes Doğan'ı yenen Fatih Atlı 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı oldu.

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Yerel Yönetim

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş
Yerel Yönetim

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatlarıyla 19 ilçeye yayılan Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevlerine bir yenisi daha eklendi.