AK Parti'nin Antalya Muratpaşa İlçesi'nde Kadın Kolları Başkanlığı'na Gülay Bektaş atanmıştır.
Bektaş, atama sonrasında yaptığı açıklamada, "Kıymetli dava arkadaşlarım: AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keşir'in tensipleri, İl Kadın Kolları Başkanımız Gülçin Özboz'un takdiri ile Muratpaşa Kadın Kolları Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayım. Şahsım ve Muratpaşa için hayırlara vesile olsun." ifadelerini kullandı.
Bektaş, görevine başlamasıyla birlikte Muratpaşa ilçesindeki kadın kollarının daha da güçleneceğine inandığını belirtti. Atama kararının partisinin üst kademesi tarafından yapıldığını ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğini vurgulayan Bektaş, partisinin hedefleri doğrultusunda kadın kolları olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)