CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, AK Parti Belediye meclis üyelerinin açıklamalarına yazılı olarak açıklamada bulundu.
Akbulut açıklamasında: ” Belediyelerde meclis toplantılarını canlı yayınlıyor; tüm halkımız ile alınan kararları paylaşmaya çalışıyoruz.Aynı hassasiyeti İl genel Meclisi Toplantıları için de bekliyor; Başta sayın Valimiz ve İl Genel Meclisi Başkanı olmak üzere tüm sorumluları göreve davet ediyoruz. “ifadelerini kullandı.
işte İzzet Akbulut’un Açıklaması
Akp Belediye Meclis üyeleri aldıkları grup kararlarını basınla paylaşabilmişler çünkü Belediye Meclisi Gündemi yasa gereği meclis toplantısı öncesi kendilerine bildiriliyor.Her ne hikmetse İl genel meclisinde meclis üyelerimiz yasa gereği almaları gereken gündemi toplantı öncesi alamıyorlar ve bizler il genel meclisinde grup kararı alamıyoruz.Gündemin meclis üyelerimiz ile paylaşılmamasında bir kasıt olup olmadığını merak ediyor; alınan kararların halktan saklanmaya çalışıldığını düşünüyoruz.Bir diğer konu şeffaf belediyecilik gereğince partimizin kazandığı Belediyelerde meclis toplantılarını canlı yayınlıyor; tüm halkımız ile alınan kararları paylaşmaya çalışıyoruz.Aynı hassasiyeti İl genel Meclisi Toplantıları için de bekliyor; Başta sayın Valimiz ve İl Genel Meclisi Başkanı olmak üzere tüm sorumluları göreve davet ediyoruz.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)