AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Bugünlerde terörsüz Türkiye’den rahatsız olup bizim milli duygularımızı, manevi duygularımızı, şehitlerimizin ve gazilerimizin üzerinden yaptıkları hamaset nutuklarını bir kenara bırakarak Türkiye’nin barış ve kardeşliğine, Türkiye’nin gelecekle ilgili yapacağı adımlara emin bir şekilde ulaşmasına katkı sağlayabilmek hepimizin en önemli görevlerinden biridir. Huzur olmadığı sürece üretim olmaz. Huzurun olmadığı yerde balda, kaymakta yeseniz ağızdan giden tatlı olmaz, zehir olur" dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri'de Hacılar Genç İş Adamları Derneği'nin (HAGİAD) yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Açılışta konuşan Elitaş, 'Terörsüz Türkiye' süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Türkiye Yüzyılı'nı inşa edebilmek için Terörsüz Türkiye’yi ortaya çıkarmamız lazım. 41 yıldır terörle mücadele ediyoruz. 47 yıl önce kurulmuş terör örgütü, 2 ay önce kendisini feshettiğini açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütün unsurları ile terörle mücadelesini yaptı ve terör örgütünü etkisiz hale getirdi ama en son noktada uyuyan teröristin, uyuyan canavarın ortadan kalkması, bu bölgede iştahı olanların iştahlarını ortadan kaldırmak için terör örgütünün kendisini feshetmesi gerekiyordu. Hamdolsun o da gerçekleşmiş oldu. Bundan sonra Terörsüz Türkiye’yi inşa edebilmek için Türkiye Yüzyılı'na emin adımlarla gidebilmek için bu yapılan harekete ve işlere hepimizin destek vermesi lazım. Bunu bozmak isteyenler olabilir. Çeşitli söylemlerde, farklı isteklerde bulunanlar olabilir. Bunların hepsini farklı bir şekilde değerlendirip 86 milyon insanın bir ve beraber aynı hedefe koşması için elimizden ne geliyorsa onu yapmamız gerekir" dedi.
"Huzur olmadığı sürece üretim olmaz"
Elitaş, "Bugünlerde Terörsüz Türkiye’den rahatsız olup bizim milli duygularımızı, manevi duygularımızı, şehitlerimizin ve gazilerimizin üzerinden yaptıkları hamaset nutuklarını bir kenara bırakarak Türkiye’nin barış ve kardeşliğine, Türkiye’nin gelecekle ilgili yapacağı adımlara emin bir şekilde ulaşmasına katkı sağlayabilmek hepimizin en önemli görevlerinden biridir. Huzur olmadığı sürece üretim olmaz. Huzurun olmadığı yerde balda, kaymakta yeseniz ağızdan giden tatlı olmaz, zehir olur. Onun için ne gerekiyor, ne olması lazımsa Terörsüz Türkiye konusunda elini taşın altına koyan insanlara destek vermek için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerektiğini ifade etmek istiyorum" diye konuştu.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)