Akaryakıta gelen okkalı ÖTV zammının ardından, Burdur'un Bucak ilçesinde akaryakıt istasyonlarından biri hariç diğerleri kepenk indirdi.
Cumhurbaşkanı kararı ile ÖTV'ye getirilen zammın meblağ olarak yüksek olmasının ardından Bucak'taki birçok akaryakıt istasyonun pompaları aynı gece bozulurken, Mehmet Alp'e ait olan Petrol Ofisi vatandaşların akaryakıt ihtiyacını karşılıyor.
Cumhurbaşkanı kararının resmi gazetede yayımlanmasının ardından gelen zam sonrasında Bucak'ta akaryakıt istasyonlarının çoğunluğunda pompalar eş zamanlı arızalandı.
Öte yandan AK Parti'den 2 dönem milletvekilliği yapan Mehmet Alp'e ait akaryakıt istasyonunda ise gelen vatandaşlar geri çevrilmiyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda yakıt verilirken, yanında götürmek için taşıma bidon vs. gibi eşyalara benzin kesinlikle verilmiyor.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)