Akbank'tan Emeklilere Yeni Yıl Sürprizi! Keseden oluk oluk akıyor

Akbank'ın 2024 Ocak kampanyasıyla emeklilere özel maaş promosyonları! Maaş aralıklarına göre yüksek ödemeler ve ekstra kazanç fırsatları sizi bekliyor. Detaylar haberimizde...

Akbank'tan Emeklilere Yeni Yıl Sürprizi! Keseden oluk oluk akıyor

Akbank'ın 2024 Ocak kampanyasıyla emeklilere özel maaş promosyonları! Maaş aralıklarına göre yüksek ödemeler ve ekstra kazanç fırsatları sizi bekliyor.

Akbank'tan Emeklilere Özel Kampanya

Akbank, 2024 yılı Ocak ayı için emeklilere yönelik yeni maaş promosyonu kampanyasını duyurdu. Türkiye genelinde birçok emekli, bankalarla yapılan anlaşmalar neticesinde maaşlarını belirli bir banka üzerinden aldıkları takdirde maaş promosyonu alma hakkına sahip oluyor. Bankalar, emeklileri kendi müşteri portföylerine katmak ve onlara ek finansal destek sağlamak için çeşitli maaş promosyonları sunuyor. Bu promosyonlar genellikle bankadan bankaya değişiklik gösteriyor ve her ay yeni kampanyalarla güncelleniyor.

Akbank Emekli Maaş Promosyonu Detayları

Akbank, 2024 yılının başında emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyasını ilan etti. Bu kampanya kapsamında, Ocak ayı sonuna kadar Akbank ile emekli maaş promosyonu anlaşması yapacak olan emekliler, maaş aralıklarına göre değişen tutarlarda ödeme alabilecekler. Akbank'ın belirlediği ödeme skalası şu şekildedir:

3.500 TL'ye kadar olan emekli maaşları için 6.000 TL,

3.500 TL ile 7.500 TL arasındaki emekli maaşları için 7.000 TL,

7.500 TL ile 10.000 TL arasındaki emekli maaşları için 9.000 TL,

10.000 TL ve üzerindeki emekli maaşları için 10.000 TL.

Ek Promosyon İmkanları

Akbank, emekli maaş promosyonu kampanyasının yanı sıra emekli müşterilerine ek promosyon imkanları da sunuyor. Bu ek promosyon, Akbank'a otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi halinde sağlanıyor. Her bir otomatik fatura ödeme talimatı için 400 TL ödeme yapılacak ve bu yolla toplamda 2.000 TL'ye kadar ekstra ödeme alınabilecek. Akbank'ın bu kampanyası kapsamında, emekli maaşları 10.000 TL altında olan müşteriler, ay içinde gerçekleşecek emekli maaş zammının ardından bankayla promosyon anlaşması yapmaları durumunda, yaklaşık 2.000 TL ek ödeme alma şansına sahip olacaklar. Bu kampanyalar, Akbank'ın emeklilere yönelik olarak sunduğu cazip fırsatlar olarak öne çıkıyor ve emeklilerin finansal ihtiyaçlarına destek sağlamak amacı taşıyor.

Aydın hedef

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kayseri'de Emeklilere Yönelik Hobi Bahçesi Kura Çekimi Başladı
Bölgesel

Kayseri'de Emeklilere Yönelik Hobi Bahçesi Kura Çekimi Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kentin 7 farklı bölgesinde emekli vatandaşlara yönelik 22 bin 647 başvurunun yapıldığı toplam 2 bin 543 adet hobi bahçesi kura çekimi başladı. Vatandaşlar, kura çekimini heyecanla takip ediyor.

Emekli ikramiyesini çocuklar için kullandı
Bölgesel

Emekli ikramiyesini çocuklar için kullandı

Özel bir bankada emekli olan Işıl çiftinin, emekli ikramiyesi ve ailesinin de desteği ile Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Taşlıca Köyünde yaptırdığı ilkokul düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Dikkat Emekliler! Dolandırıcılar Sanal Ortamda Devriye Geziyor!
3. Sayfa

Dikkat Emekliler! Dolandırıcılar Sanal Ortamda Devriye Geziyor!

Emekli maaşlarında yaşanan promosyon hareketliliği ile birlikte dolandırıcılar da sanal ortamlarda devriye gezmeye başladı. ‘Banka promosyonu arttırdı’ ve ‘maaşınızı evinize kadar getiriyoruz’ gibi vaatlerle telefona gönderilen linkler üzerinden emekliler dolandırılıyor.

Ertemur Emeklilerimizi yalnız bırakmayacağız dedi
Bölgesel

Ertemur Emeklilerimizi yalnız bırakmayacağız dedi

Emeklilere yönelik açıklamalarda bulunan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, “Emeklilerimizin alamadığı haklarını bir nebze telafi edebilmek adına Pamukkale Belediyesi’ni aldığımızda sosyal ve ekonomik desteklerimizle yanlarında olacağız” dedi.

Seferihisar’da emeklilere Destek Ödemesi!
Yaşam

Seferihisar’da emeklilere Destek Ödemesi!

Seferihisar Belediyesi, ilçede başvuru şartlarını sağlayan 135 emekli vatandaşın hesabına 2 bin TL yatırıldığını duyurdu.

Emekliler merakla bekliyordu! Emekli bayram ikramiyeleri bu tarihte hesaplarda
İş Dünyası

Emekliler merakla bekliyordu! Emekli bayram ikramiyeleri bu tarihte hesaplarda

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin merakla beklediği Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı.