Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişinde meydana gelen silahla yaralama olayında gözaltına alınan 5 şüpheliden 1’i tutuklandı. Yapılan aramalarda 1’i uzun namlulu tüfek olmak üzere 4 adet tabanca ele geçirildi.
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis girişinde meydana gelen ve 1 kişinin silahla yaralandığı kavga olayı ile ilgili, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. Silahla kavga olayına karışan ve ismi açıklanmayan 5 şüpheli; 1’i uzun namlulu tüfek olmak üzere 4 adet tabanca, 3 adet şarjör, 8 adet mermi, 17 adet kartuş ve 6 adet fişek ile yakalandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 5 şüpheliden 1’i çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)