Aksaray’da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu maddeyle birlikte tüfek ve tabancalar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, merkez ilçe sınırları içerisinde bir şahsın uyuşturucu kullandığı, bulundurduğu ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri, şahsı ve ikametini takibe aldı. 4 gün boyunca teknik ve fiziksel olarak takip yapan jandarma KOM ekipleri, yeterli delil ve bulgular üzerine adrese operasyon düzenledi. Şüpheli yakalanırken, evde yapılan aramalarda 10 gram bonzai, 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet tabanca şarjörü, 7 adet av tüfeği fişeği, 14 adet tabanca fişeği, 2 adet uyuşturucu hap, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet kama ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)