Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yıl da büyük ilgi görüyor. TOKİ Gençosman Spor Tesisleri ve Nakkaş Mahallesi'nde bulunan spor tesislerinde haftada 6 gün boyunca açık olan okullar, 8-14 yaş aralığındaki 700 çocuğa hizmet veriyor.
Yaz aylarında çocukların aktif bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen spor okulları, katılımcılara geniş bir spor yelpazesi sunuyor. Spor okullarında futbol, basketbol, tenis gibi popüler sporların eğitimleri veriliyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yaz spor okullarının her yıl daha da büyüyen bir ilgiyle karşılandığını belirterek, çocukların hem spor yapma alışkanlığı kazanmalarını hem de sosyal becerilerini geliştirmelerini hedeflediklerini vurguladı. Spor okullarının sadece fiziksel aktivite değil, aynı zamanda disiplin, takım ruhu ve sağlıklı yaşam bilincinin de pekiştirilmesine katkı sağladığını belirten Başkan Dinçer, bunun mutluluk verici olduğunu söyledi.
Yaz spor okullarına katılan çocuklar ise spor yapmanın keyfini doyasıya yaşadıklarını belirtti. Aksaray Belediyesinin sağladığı modern tesislerde aktivitelerini sürdüren çocuklar, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını kazanırken aynı zamanda keyifli bir yaz geçiriyor. Katılımcı sayısının her geçen yıl artmasıyla birlikte, Aksaray Belediyesinin spor okullarına olan desteği ve tesislerin modernizasyonu da devam ediyor. Yaz boyunca süren eğitimlerde çocuklar, profesyonel antrenörler eşliğinde hem spor yapma hem de eğlenme fırsatı buluyor. Yaz spor okullarına katılan veliler ise çocuklarının hem fiziksel aktivite kazandığını hem de yeni arkadaşlıklar edindiğini dile getirerek, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine olumlu katkı sağladığını belirttiler.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)