ŞEHRİN TÜM DEĞERLERİ EMİTT FUARINDA TANITILIYOR
Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesi, Dünyanın en büyük ve saygın fuarlarından olan EMITT fuarında şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtmak için yerini aldı.
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu; EMİTT Fuarında Aksaray standınız ziyaret eden İstanbul Valisi Davut Gül’ü Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı, Milletvekili Emre Çalışkan’ı ve diğer ziyaretçileri ağırladılar. Fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından olan Aksaray standında önceki dönem Aksaray Milletvekilli Ahmet Yaşar, Aksaray Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan da şehrin tanıtımı için destek veriyor.
İstanbul TÜYAP fuar alanında yurtiçi ve yurtdışı birçok katılımcının olduğu fuar alanında Aksaray’ın öne çıkan değerlerinin tanıtımı yapılıyor. Aksaray standında tanıtıcı yayınlar ve görsel sunumların yanında; el sanatları, yöresel ürünlerimiz ve folklorik değerlerimiz sergileniyor. Ayrıca Hasan Dağı, Ihlara Vadisi, tarihi han hamam ve medreselerin görselleri de fuarda ilgi çekiyor.
Şehrimizle özdeşleşmiş tarihi ve manevi şahsiyetler etkili bir şekilde anlatılıyor. Aksaray Belediyesi’nin çalışmalarının da tanıtıldığı stantta kültürel yayınlar fuarda ziyaretçilerle buluşturuluyor. Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesi tarafından yapılacak tanıtımla şehrimizin değerlerinin öne çıkarılması, şehrimize gelen turist sayısının artırılması sağlanacak.
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı olan EMITT’ te Aksaray’ın yine en çok ziyaret edilen stant olmasını beklediklerini söyledi. Başkan Dinçer EMITT Fuarının şehrin her yönüyle tanıtılması açısından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. EMİTT Fuarının şehrin değerlerinin tanıtılması için bir fırsat olduğunu belirten Başkan Dinçer, EMITT fuarına katılan tüm vatandaşları Aksaray standına davet etti. Ali Genç
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)