Konya

Akşehir'de Yeni Belediye Başkanı Nuri Köksal Göreve Başladı - Haberler

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı olarak seçilen A. Nuri Köksal düzenlenen törenle mazbatasını alıp görevine başladı.

Akşehir'de Yeni Belediye Başkanı Nuri Köksal Göreve Başladı - Haberler

KONYA (İHA) - Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı olarak seçilen A. Nuri Köksal düzenlenen törenle mazbatasını alıp görevine başladı.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday olan ve Akşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Başkan A. Nuri Köksal, adliye kapısında vatandaşların yoğun alkışı ve tezahüratları eşliğinde mazbatasını aldı. Köksal, adliye binası önünde yaptığı konuşmada, “31 Mart Mahalli Seçimlerinde Akşehir halkının teveccühünü kazanmış yeni Belediye Başkanınız olarak mazbatamı almış bulunuyorum. Akşehir’e hayırlı uğurlu olsun. Daha önce yine sizlerin teveccühüyle şanla şerefle yapmış olduğum beş yıllık Akşehir Belediye Başkanlığını yine sizlerin gönülden destekleriyle şu anda resmi olarak da ilk anlarına girmiş bulunuyoruz. Allah’ımdan niyazım beni sizlerin büyük desteğiyle çıktığım bu yolda utandırmaması ve bu emanete layık kılmasıdır” dedi.
Konuşmanın ardından halk korteji eşliğinde Nasreddin Hoca Türbesi’ne gelen Başkan Köksal, ilk olarak mezarlıktaki babası Cevdet Köksal ve annesinin mezarını ziyaret etti, Nasreddin Hoca Türbesi’nde de dua ederek buradan ayrıldı. Daha sonra Akşehir Belediyesine gelen Başkan Köksal, eski başkan Salih Akkaya tarafından karşılandı. Salih Akkaya tarafından kendisine çiçek verilen Başkan Köksal da Salih Akkaya’ya çiçek verdi, 10 yıllık başkanlık dönemindeki hizmetleri için teşekkür etti.
Başkanlık görevini devralarak makamına oturan Başkan Köksal, “Şu an itibariyle sizlerin emaneti olan Akşehir Belediyesi mührünü teslim almış ve resmi olarak belediye başkanı olarak göreve başlamış bulunuyorum. Belediye Başkanlığı hizmetimizle vakıf, cemiyet ve Akşehir’e adanmış hayatımızla, şimdi kişisel yaşantımızda yeni bir hizmet sürecinin kapısı açılırken Akşehir Belediyecilik tarihinde de yeni nesil belediyecilik anlayışının başladığı ve uygulandığı bir döneme giriyoruz” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre  Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu
Dünya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Gazi Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından Antalya'da düzenlenen 15’inci Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı.

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran ve Heyeti'nden Başkam Gümüş' Ziyaret
Bölgesel

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran ve Heyeti'nden Başkam Gümüş' Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Ağlasun-Bucak-Çeltikçi Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran'a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Zeyrek sözünü tutu! Vatandaş mutlu
Bölgesel

Başkan Zeyrek sözünü tutu! Vatandaş mutlu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, suya indirim sözünü tuttu.

Ağrı'da Yurt-Time Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma
Bölgesel

Ağrı'da Yurt-Time Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Ağrı'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Burdur'u Buluşturuyor: Başkan Ercengiz'den Teşekkür
Bölgesel

9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Burdur'u Buluşturuyor: Başkan Ercengiz'den Teşekkür

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bu yıl 9.düzenledikleri Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın tüm paydaşlara katkı sağlayacağına inandığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve fuarın Burdur için hayırlı olmasını diledi.

Uğur Macit  "Başkanımızın her zaman yanındayız"
Bölgesel

Uğur Macit "Başkanımızın her zaman yanındayız"

Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çevremize sizlerle beraber güzel işler yapacağız" dedi.